📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:38

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
siwybis napisał/a:
Kiedy jesteś na tyle upośledzony że prawo jazdy C+E to szczyt twoich osiągnięć. Dodatkowo opony typu nalewki bo przecież nowe kosztują. Sporo jeżdżę po tym chlewie gównem obsranym i poniżej kierowców ciężarówek to chyba tylko mam straż miejska i pedofilów.
niestety to prawda. To jeden z prostszych zawodów jakie można wykonywać. Kiedy kobieta nie umie nic i do niczego się nie nadaje zostaje prostytutką, kiedy mężczyzna nic nie umie zostaje kierowcą tira lub taksówkarzem. Wiem, że pewnie wiele osób obrażę, ale nie pisałbym tego gdyby ta "kasta" nie zachowywała się jak jakaś wysoko wykwalifikowana elita narodu.

Prędkość była dobra. Wystrzał przedniej lewej opony spowodował to że nad ciężarówką nie dało się zapanować (widać wystrzał). Opona nie koniecznie musiała być łysa czy nalewka. Bywa tak że ładna opona dobrej marki ten czasem się rozerwie bez powodu. Znam temat bo sam jeżdżę dużym

Nie bronie tirowca, ale sam kiedyś w osobówce w nowej oponie zaliczyłem wystrzał. Oczywiście na drodze ekspresowej, tylko, że na prostym odcinku...
skywalker75 napisał/a:
Podobnie przedastawiciel handlowy z 20 letnim stażem 2500 na rękę plus premie coraz trudniejsze do wykrecenia , cały czas cisninie wyniku itp
U nas w firmie przedstawiciele handlowi siekają kapuchę większą niż niejeden kierownik, więc nie wiem, gdzie ty takich zarabiających 2500 netto widziałeś…
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Kierowca ciężarówki w tej sytuacji mógł co najwyżej schować się do wnętrza kabiny. Widać wyraźnie obłok powietrza z lewej przedniej opony ciągnika - wystrzał opony. W tej sytuacji na zakręcie nawet jak by jechał 40km/h i tak najpewniej skończyłby w rowie.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie