Dzisiejszy wypadek na S8. Rover z impetem uderza rozpędzony w naczepę , obraca się i uderza w nią ponownie. Poszkodowany wyszedł o własnych siłach, ale był w szoku. Akcja od początku. Później przyśpieszona akcja ratownicza i zdjęcie rozwalonego auta.
Materiał własny z dziś.
D................7
2015-01-15, 21:35
Ładna jakość nagrania. Podasz nazwę kamerki?
@el_kadafi A po c🤬j mają p🤬lić na CB, skoro wiadome jest, że pierwszy przejeżdżający samochód posiadający owe urządzenie to zrobi - logika, jedzie kilka ciągników siodłowych z naczepą, którzy to zazwyczaj to CB mają. Poza tym widoczność w tym miejscu była bardzo dobra (długa prosta), do tego nie było zbyt jasno, więc awaryjki z daleka widać. Do tego każdy praktycznie przejeżdżający samochód miał awaryjne. Jak byś przejechał kilka set-tysięcy kilometrów (ew. milionów) to byś zrozumiał co mam na myśli.
podpis użytkownika
Sialallalala
Proszę ekspertów o komentarz, po c🤬j tam przyleciał ten helikopter? A później k🤬a ambulans? Nie wystarczyła sama karetka?
F................t
2015-01-15, 21:48
Zajebistą masz tą kamerkę, ja jeżdze z gównem z biedronki za 66 zł
_................_
2015-01-15, 21:48
MrRogalik jaka masz kamerke zamontowana?? jakosc zajebista
Helikopter przyleciał, aby ratownicy sobie fotkę p🤬lneli... A co się tyczy karetki, to wnioskuje, że przywiozła ratowników, aby mogli cyknąć tą fotę, a przy okazji trupa przywieźli. Proste
Dalej był następny wypadek i zablokowana całkowicie droga oraz zakorkowany zjazd do miasta. Ratownicy z karetki podjęli decyzję ,że będzie transport śmigłowcem, bo nie dotrą do szpitala karetką.
Kamerka to G1WH. Są jakieś podróby tego na allegro, chodzi o płytę główną. Ma być NOVATEK'a
@butcher25 w sytuacji ratowania życia ważne są minuty, mieli decydować czy wzywać śmigłowiec gdy już karetka była na miejscu? Jak dla mnie bardzo dobra reakcja służb, robią wszystko co mogą.
n................o
2015-01-15, 22:11
Słyszałem rano w radiu. Jeszcze niedaleko busy się zderzyły.
Ano , prawda. Przed Rędzińskim
Najbardziej rozj🤬 mnie ratownik nagrywający śmigło...
totti28 napisał/a:
@butcher25 w sytuacji ratowania życia ważne są minuty, mieli decydować czy wzywać śmigłowiec gdy już karetka była na miejscu? Jak dla mnie bardzo dobra reakcja służb, robią wszystko co mogą.
W porządku, tylko z perpektywy tego filmiku zdziwiło mnie, że do gościa który wyszedł z fury o własnych siłach, leci helikopter i jedzie ambulans. Autor w pierwszym poście napisał przecież, że sprawca zdarzenia był jedynie w szoku.
Jeżeli chodziło o inne zdarzenie, korki i stąd wzywanie helikoptera, to została podjęta bardzo dobra decyzja. Dlatego też pytałem o wytłumaczenie ekspertów, których tutaj nie brakuje
dodam że jakość z kamerki G1WH jest dużo lepsza w rzeczywistości, kompresja youtuba robi swoje.
Po c🤬j się przyp🤬alacie matoły do tych ratowników. Jak mnie już ta Polska wk🤬ia j🤬a mać. Czemu ludzie nie zajmą się sobą? Niedługo k🤬a będzie mi wstyd na miasto wyjść, bo mnie ludzie zobaczą, jak idę. Chcą to niech sobie nagrywają, jak mają czas. Weź tu w Polsce nagraj Vloga, gdy mówisz do kamerki, to wszyscy robią sensację, bo ktoś sobie nagrywa... Szkoda, że nie ma u nas tego klimatu UK, czy USA. Spontan k🤬a!