Też zauważyliście, ze na każdym zdarzeniu strażacy są pierwis ? Zawsze... Chwała!!!, Chwała!!!, Chwała !!!!
Dobra dobra, ale na moje oko i ucho, to awaryjne są wyłączone - bardzo dobrze słychać co sie dzieje na CB radiu, ale 'pykania' przerywacza już nie, druga sprawa, że stojąc tak blisko barierek energochłonnych, o tej porze, światło z kierunkowskazu odbijałoby się widocznie od tych właśnie barierek czy nawet gdzieś tam z przodu. Światła mijania są dobrze widoczne. Autorze przyznaj się, jak to w końcu było?
Awaryjne były włączone od chwili ,gdy omijałem latające części. Silnik był cały czas odpalony i światła mijania cały czas włączone.
Nie wiem czy zwróciliście uwagę na to jak się ten kraj zmienił przez ostatnie 20 lat... Porównajcie to co się tam dzieje do wypadków w Rosji czy generalnie na wschodzie...
szacun dla Kierowcy TIRa i dla panów którzy się zatrzymali! Beka z Ratowniczków którzy przyjechali na gotowe,łapa dla Strażaków bo zawsze są tam gdzie ich potrzeba i pała dla DROGÓWKi bo jak zwykle ich nie było pewnie po drodze spotkali szybko przemieszczający się rower i musieli zainterweniować.
podpis użytkownika
nie wszyscy muzułmanie to terroryści ale wszyscy terroryści to muzułmanie.