Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Wypadek na S8
MrRogalik • 2015-01-15, 19:35
Dzisiejszy wypadek na S8. Rover z impetem uderza rozpędzony w naczepę , obraca się i uderza w nią ponownie. Poszkodowany wyszedł o własnych siłach, ale był w szoku. Akcja od początku. Później przyśpieszona akcja ratownicza i zdjęcie rozwalonego auta.
Materiał własny z dziś.
Zgłoś
Organista 2015-01-15, 22:42
Też zauważyliście, ze na każdym zdarzeniu strażacy są pierwis ? Zawsze... Chwała!!!, Chwała!!!, Chwała !!!!
Zgłoś
fun88 2015-01-15, 22:54
Przydałby się technik na ten Helik

podpis użytkownika

hs
Zgłoś
dlubacz2 2015-01-15, 23:03 1
GENAS napisał/a:

Po c🤬j się przyp🤬alacie matoły do tych ratowników. Jak mnie już ta Polska wk🤬ia j🤬a mać. Czemu ludzie nie zajmą się sobą? Niedługo k🤬a będzie mi wstyd na miasto wyjść, bo mnie ludzie zobaczą, jak idę. Chcą to niech sobie nagrywają, jak mają czas. Weź tu w Polsce nagraj Vloga, gdy mówisz do kamerki, to wszyscy robią sensację, bo ktoś sobie nagrywa... Szkoda, że nie ma u nas tego klimatu UK, czy USA. Spontan k🤬a!

No... szkoda, że nie jesteśmy tacy otwarci i postępowi jak UK, USA czy Francja.
Zgłoś
Riazek 2015-01-15, 23:20 1
el_kadafi napisał/a:

Typowi debile. Stoją na drodze szybkiego ruchu plecami do nadjeżdżających samochodów i p🤬lą przez tel. A CB to tylko na "suszarki" wożą bo nie wpadli na pomysł żeby ostrzec innych kierowców. Typowy przykład jak być debilem na drodze. Ale jest zaleta bo fajne są z nimi potem filmiki na sadistic

Typowy debilu: od tych słów zacznę moją przemowę kierowaną do ciebie leszczu. Panowie nagrywający postawili auto z włączonymi awaryjnymi. Życie człowieka jest ważniejsze, niż j🤬e ostrzeżenie na CB innych, a nie należało się upewnić, czy auto nie ulegnie zapłonowi etc. Ktoś widzi awaryjne i stojące auto na takiej drodze - zwalnia. Inaczej zadziała selekcja naturalna.

I takim oto swoim sposobem, przez swoje p🤬lenie twoje obelgi zostały odbite w twoją stronę. Bez pozdrowień.
Zgłoś
qwerq221 2015-01-15, 23:22
K🤬a pierwsze co to z trójkątem powinien któryś patałach j🤬y zap🤬lać z 300 metrów żeby jakaś zaspana dziumdzia sie nie wp🤬liła w nich k🤬a tłuki j🤬e!!!
Zgłoś
lewoskrzydlowy 2015-01-15, 23:56 3
Z tym śmigłem to teorię mam taką.
W tym samym czasie niedaleko był drugi, poważniejszy wypadek. Do jednego z nich wymagany był transport śmigłowcem, więc po prostu się umówili z pilotem, że odbierze poszkodowanego przy tym drugim (widocznym na nagraniu) wypadku. Po przekazaniu rannego mieli chwilę wolnego, to sobie nagrali filmik jak startuje śmigłowiec.
Proste jak j🤬ie
Zgłoś
k................0 2015-01-16, 10:09 1
Maniutekxxxx napisał:
"Rozj🤬i mnie ratownicy z karetki który nagrywali startujący śmigłowiec ratunkowy,"

Oni muszą to nagrywać żeby był dowód, że nie latają samochodem jak Hofman
Zgłoś
KingOfDarkness 2015-01-16, 17:18
Dobra dobra, ale na moje oko i ucho, to awaryjne są wyłączone - bardzo dobrze słychać co sie dzieje na CB radiu, ale 'pykania' przerywacza już nie, druga sprawa, że stojąc tak blisko barierek energochłonnych, o tej porze, światło z kierunkowskazu odbijałoby się widocznie od tych właśnie barierek czy nawet gdzieś tam z przodu. Światła mijania są dobrze widoczne. Autorze przyznaj się, jak to w końcu było?
Zgłoś
MrRogalik 2015-01-17, 9:57 1
Awaryjne były włączone od chwili ,gdy omijałem latające części. Silnik był cały czas odpalony i światła mijania cały czas włączone.
Zgłoś
KingOfDarkness 2015-01-17, 10:55
Wierzę Ci na słowo
Zgłoś
arekwroclaw 2015-01-17, 11:12
Nie wiem czy zwróciliście uwagę na to jak się ten kraj zmienił przez ostatnie 20 lat... Porównajcie to co się tam dzieje do wypadków w Rosji czy generalnie na wschodzie...
Zgłoś
dominator76 2015-01-18, 15:24
szacun dla Kierowcy TIRa i dla panów którzy się zatrzymali! Beka z Ratowniczków którzy przyjechali na gotowe,łapa dla Strażaków bo zawsze są tam gdzie ich potrzeba i pała dla DROGÓWKi bo jak zwykle ich nie było pewnie po drodze spotkali szybko przemieszczający się rower i musieli zainterweniować.

podpis użytkownika

nie wszyscy muzułmanie to terroryści ale wszyscy terroryści to muzułmanie.
Zgłoś
MrRogalik 2015-01-18, 17:46
qwerq221 napisał/a:

K🤬a pierwsze co to z trójkątem powinien któryś patałach j🤬y zap🤬lać z 300 metrów żeby jakaś zaspana dziumdzia sie nie wp🤬liła w nich k🤬a tłuki j🤬e!!!

Tłukiem j🤬ym jesteś Ty zasrany egoisto. Auto stało na awaryjnych i na te pierwsze 3 minuty musiało to wystarczyć, ważniejsze było zdrowie czy nawet życie kierowcy z Rovera a nie szukanie gównianego trójkąta! Później wystawione były nawet dwa. Nie wiesz jak było, "szczym ryja"

MahoRR9 napisał/a:

Wierzę Ci na słowo

Toż słychać pikanie cały czas
Zgłoś