Dzisiejszy wypadek na S8. Rover z impetem uderza rozpędzony w naczepę , obraca się i uderza w nią ponownie. Poszkodowany wyszedł o własnych siłach, ale był w szoku. Akcja od początku. Później przyśpieszona akcja ratownicza i zdjęcie rozwalonego auta.
Materiał własny z dziś.
wyklepie sie
podpis użytkownika
Jeśli nie boli, to źle to robisz.
S................m
2015-01-15, 20:47
myślałem, że rower, a tak to c🤬jnia, zwykły wypadek...
no i to sie nazywa nagranie, dobra jakosc.
takie pytanie jak on wyp🤬dzil? wyprzedzic chcial i mu miejsca "braklo"? czy jak?
Ja miałem na blacie 125, on mnie wyprzedził chwilę wcześniej , zapierdzielał nieźle. Wydaje mi się ,że przysnął i wygrzmocił w tył naczepy, później w bok i zahaczył jeszcze barierki.
Sprzedam rover. Po lekkiej stłuczce. Jeździła kobieta.
co się stało temu kierowcy z rovera???
podpis użytkownika
Szacunek jest jak wp🤬l, jeśli zasłużyłeś nie musisz o niego prosić
krata browca dla Was za Waszą postawę
Rozj🤬i mnie ratownicy z karetki który nagrywali startujący śmigłowiec ratunkowy, gdyby pewnie mogli to by sobie jebnęli selfie na fejsa. Duże piwo dla kierowcy ciężarówki który zachował się zawodowo sprawdził czy z gościem wszystko ok a następnie odpiął zasilanie.
Typowi debile. Stoją na drodze szybkiego ruchu plecami do nadjeżdżających samochodów i p🤬lą przez tel. A CB to tylko na "suszarki" wożą bo nie wpadli na pomysł żeby ostrzec innych kierowców. Typowy przykład jak być debilem na drodze. Ale jest zaleta bo fajne są z nimi potem filmiki na sadistic
2ic
2015-01-15, 21:22
Gracje za materiał, brawo za montaż jak by większość umiała udokumentować to w taki sposob to sadistic byłby piękniejszy.
C🤬j mnie strzela jak wice cos nagrywane klapkiem albo kapslem od piwa.
TRafiłeś w 10! Jębnęli sobie selfie na tle śmigłowca! Kierowcy prawdopodobnie nie stało się nic pomimo niezapiętych pasów !
Dlaczego karetka przywiozła rannego na miejsce wypadku?