Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Zginęły trzy osoby. Audi rozbiło się na drzewie

Audi pędziło w kierunku Olsztyna. W okolicy Tylkowa wyleciało z drogi i uderzyło w drzewo. Trzy osoby zginęły na miejscu. Jedna w stanie ciężkim trafiła do szpitala.
Jadący w kierunku Olsztyna kierowca audi A4 wypadł na zakręcie z drogi i uderzył autem najpierw w jedno, a następnie bokiem w drugie drzewo.

Kierowca oraz dwoje pasażerów, 19-letnia kobieta i o rok straszy mężczyzna (uczniowie Zespołu Szkół w Szczytnie)ponieśli śmierć na miejscu. Trzecia pasażerka, 26-letnia mieszkanka Szczytna została przetransportowana śmigłowcem do szpitala w Olsztynie. Wypadek wydarzył się we wtorek po 18.

Zgłoś
bania88 2009-06-18, 10:19 1
"audi widac ze ""BYLO"" bez wypadkowe.. bo inaczej to by sie rozpadlo na pol jak bmw kolo slupska" ale teraz ziomek taka glupote p🤬lneles ze slow mi brak, az mi sie nie chce ci tlumaczyc ;D
Zgłoś
Konto usunięte 2009-06-18, 10:20
bania88 napisał/a:

"audi widac ze ""BYLO"" bez wypadkowe.. bo inaczej to by sie rozpadlo na pol jak bmw kolo slupska" ale teraz ziomek taka glupote p🤬lneles ze slow mi brak, az mi sie nie chce ci tlumaczyc ;D

naucz się używać opcji cytowania
Zgłoś
KAROL666 2009-06-18, 10:23 1
bania88 napisał/a:

naucz sie cytowania jak taki madry jestes widac ze nieznasz sie na autach ........
Zgłoś
Konto usunięte 2009-06-18, 10:23 1
wydaje mi się, ze nie złapaliście sensu tych fotek... spójrzcie jakie mamy piękne i mocne lasy!!
Zgłoś
Konto usunięte 2009-06-18, 10:27 3
Smh napisał/a:

piękne i mocne lasy

Zwłaszcza drzewa w nich, swoją drogą grzybki bardziej interesują tych panów niż zaistniała sytuacja:

Zgłoś
DMN 2009-06-18, 10:47 1
Tiaaa grzyby w polowie czerwca... Jak bys sie przyjrzal to bys zauwazyl, ze jakies czesci auta leza miedzy drzewami. Oni pewnie szukaja reszty ;]
Zgłoś
Konto usunięte 2009-06-18, 10:53 2
DMN, ło k🤬a. Poważnie?
Zgłoś
Konto usunięte 2009-06-18, 14:13 2
ludzie to jest tragediaq znałem tych młodych ludzi i niema poco takich glupot wypisywac pomyslcie troche
Zgłoś
Konto usunięte 2009-06-18, 15:12 1
DMN napisał/a:

Tiaaa grzyby w polowie czerwca... Jak bys sie przyjrzal to bys zauwazyl, ze jakies czesci auta leza miedzy drzewami. Oni pewnie szukaja reszty ;]

Grzyby już się pojawiły.
Zgłoś
Konto usunięte 2009-06-18, 15:16
MISIEK98 napisał/a:

ludzie to jest tragediaq

tragedie to ja akceptuje w teatrze, tu jest sadistic
Zgłoś
Konto usunięte 2009-06-18, 17:22 2
tragedia nie tragedia, jakby powiedzial moj znajomy: "selekcja naturalna, skoro nie uwazali jak robili to teraz niech robia (ich rodzice) jak uwazaja..."
Zgłoś
dawidfromhell 2009-06-18, 23:11 1
MISIEK98 napisał/a:

ludzie to jest tragediaq znałem tych młodych ludzi i niema poco takich glupot wypisywac pomyslcie troche

Tragedią jest ich głupota, bo oni nie jechali 50 km/h tylko o wiele więcej. I tak jak Esne Ci powiedziała tu jest SADISTIC i tu nie ma rozczulania się nad czyimś nieszczęściem tylko podziwiamy efekty specjalne

grauper napisał/a:

Ale żescie zaczeli p🤬lić. Niedłógo zacznie sie jak na demotywatorach. "eee suchar było" " eee do dupy" " ooo kurrwa nudne". Wyluzujcie troche ;] Ps. i może troche kultury panowie co ?? Jak tacy odwarzni żeby wrzucać sobie na publicznym forum to może na solo sie zgadacie hy ?? Będzie po problemie.

Ps. A co do tematu to audi ekstra XD strażacy musieli miec niezłą zabawe z wydłubywaniem tych ludzi ze środka ;p

Słuszna uwaga, ale na początku tzn. w poprzednim moim wątku byłem kulturalny, ale koledze Clio znowu coś nie pasuje to już kultura się wyłączyła, bo w kaszę sobie nie dam dmuchać. A jak on ma problem to po prostu może tego nie oglądać i nie będzie miał problemu. Tłumaczyłem to kilka postów wcześniej. Kultura jest dla kulturalnych ludzi, a jak ktoś jej nie ma to mu kulturalnie nie wytłumaczysz, bo chociaż byś chciał to i tak nie zrozumie normalnym polskim językiem.
Zgłoś
Konto usunięte 2009-06-18, 23:28 1
Znałam ludzi Dziwnie się patrzy na takie coś jak wiesz że to były znajome twarze, dlatego pozostawię to bez komentarza. Bez kitu.
Zgłoś
Centurion 2009-06-18, 23:35 1
Kiedyś w mojej małej mieścinie dziewczyna którą znałem z widzenia wracała z kolegami w piątke samochodem z dyskoteki za miastem, siedziała na środku na tylnim siedzeniu. Kierowca był z lekka wypity i na zakręcie zjechał z drogi i przywalił w ogrodzenie jakiegoś gospodarstwa. Kolesiom nic się nie stało kompletnie, natomiast pręt z ogrodzenia przebił przednią szybę w połowie szerokości i głowę ich koleżanki na wysokości czoła. Trumny na pogrzebie nie otwierali...

podpis użytkownika

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś
dawidfromhell 2009-06-18, 23:50 1
interesujący przypadek, ale z drugiej strony nie jeżdżę po pijanemu i z pijanymi. Taka ogólna zasada.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie