Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Zginęły trzy osoby. Audi rozbiło się na drzewie

Audi pędziło w kierunku Olsztyna. W okolicy Tylkowa wyleciało z drogi i uderzyło w drzewo. Trzy osoby zginęły na miejscu. Jedna w stanie ciężkim trafiła do szpitala.
Jadący w kierunku Olsztyna kierowca audi A4 wypadł na zakręcie z drogi i uderzył autem najpierw w jedno, a następnie bokiem w drugie drzewo.

Kierowca oraz dwoje pasażerów, 19-letnia kobieta i o rok straszy mężczyzna (uczniowie Zespołu Szkół w Szczytnie)ponieśli śmierć na miejscu. Trzecia pasażerka, 26-letnia mieszkanka Szczytna została przetransportowana śmigłowcem do szpitala w Olsztynie. Wypadek wydarzył się we wtorek po 18.

Zgłoś
Konto usunięte 2009-06-17, 22:53 5
Git majonez. Najważniejsze, że subwoofer w bagażniku prawie cały został, nie wspomnę już o drzwiach pasażera.
Zgłoś
Konto usunięte 2009-06-17, 22:55 3
Fajnie musieli zap🤬lać
Zgłoś
Demoness 2009-06-17, 23:00 1
hej, a gdzie jest ta część fotek z trupami? - nie widze na hardzie

podpis użytkownika

Zdychajcie k🤬y.
Zgłoś
Konto usunięte 2009-06-17, 23:00 1
wyklepie się i pójdzie jak nowe
Zgłoś
Konto usunięte 2009-06-17, 23:00 2
To podręcznikowy przykład jak można "zawinąć się na drzewie". Ustawa powinna wymagać pokazania kursantom na prawo jazdy zdjęć/filmów z wypadków. Na chwilę obecną tego nie ma.
Zgłoś
Konto usunięte 2009-06-17, 23:02 1
a gdzie krew?
Zgłoś
dawidfromhell 2009-06-17, 23:02 1
Demoness napisał/a:

hej, a gdzie jest ta część fotek z trupami? - nie widze na hardzie

Niestety nie ma tej części, a też chętni bym zobaczył.
Zgłoś
dawidfromhell 2009-06-17, 23:04 1
Linekk napisał/a:

To podręcznikowy przykład jak można "zawinąć się na drzewie". Ustawa powinna wymagać pokazania kursantom na prawo jazdy zdjęć/filmów z wypadków. Na chwilę obecną tego nie ma.

Jest, bo jak ja byłem na kursie 2 lata temu to pokazywali nam film z wypadków z widokami jak na hardzie.
Zgłoś
Konto usunięte 2009-06-17, 23:06 11
K🤬a, czy wy wszystko musicie na tego Sadistica wrzucać?
Niedługo na głównej zobaczę poradnik Pani Domu jak nafaszerować pierogi kaszą gryczaną.
Zgłoś
Konto usunięte 2009-06-17, 23:06 4
dawidfromhell napisał/a:

Jest, bo jak ja byłem na kursie 2 lata temu to pokazywali nam film z wypadków z widokami jak na hardzie.

Ustawowo NIE, to tylko dobra wola/przestroga ośrodka w którym byłeś.
Zgłoś
kubol 2009-06-17, 23:07 4
jak na moje oko to oni jechali zgodie z przepisami, 50km/h ;]
Zgłoś
Konto usunięte 2009-06-17, 23:09 1
Niedawno w okolicy byl wypadek BMW jakism jechalo (matka mi opowiadala)5 ich jechalo i 5 nie dojachalo,ponoc 2 bylo wysoko na drzewach rozj🤬i...niestety nie mam żadnych zdjęć
Zgłoś
Konto usunięte 2009-06-17, 23:15 1
Clio napisał/a:

K🤬a, czy wy wszystko musicie na tego Sadistica wrzucać?
Niedługo na głównej zobaczę poradnik Pani Domu jak nafaszerować pierogi kaszą gryczaną.

Masz piwo za to Myslalem ze tutaj maja sie pojawiac jakies smieszne rzeczy, a to ani nie zabawne , ani na harda sie nie nadaje
Zgłoś
Konto usunięte 2009-06-17, 23:18 1
Bwahahaha, na drzewach? Dobre.

To ma być sadystyczne, tak?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie