Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Zginęły trzy osoby. Audi rozbiło się na drzewie

Audi pędziło w kierunku Olsztyna. W okolicy Tylkowa wyleciało z drogi i uderzyło w drzewo. Trzy osoby zginęły na miejscu. Jedna w stanie ciężkim trafiła do szpitala.
Jadący w kierunku Olsztyna kierowca audi A4 wypadł na zakręcie z drogi i uderzył autem najpierw w jedno, a następnie bokiem w drugie drzewo.

Kierowca oraz dwoje pasażerów, 19-letnia kobieta i o rok straszy mężczyzna (uczniowie Zespołu Szkół w Szczytnie)ponieśli śmierć na miejscu. Trzecia pasażerka, 26-letnia mieszkanka Szczytna została przetransportowana śmigłowcem do szpitala w Olsztynie. Wypadek wydarzył się we wtorek po 18.

Zgłoś
Konto usunięte 2009-06-18, 23:56 1
u mnie w okolicy był wypadek. koleś którego znałam z widzenia jechał sobie takim większym autem. Z naprzeciwka jechał ktoś. Zderzyli się na zakręcie. Tamtym nic się nie stało, koleś tak niefortunnie wpadł pod kierownicę że oderwało mu kawałek żuchwy, ręka była jakieś 50 metrów dalej. Typka nie mogli wyjąć. Oczywiście umarł. Ale jak zginął nie wyciągali go chyba przez 4 godziny tylko prowadzili dochodzenie. Też dziwnie się tego słucha jak wiesz o kim mowa.
Zgłoś
michal_skc 2009-06-19, 14:44 1
eeee tam, marne wyniki... w mojej okolicy rekord to 7 pjianych osób naraz w jednym aucie, czołowo w drzewo

sory że post pod postem, ale zapomniałem dodać.. oplem calibrą jechali
Zgłoś
dawidfromhell 2009-06-20, 0:28 1
W calibrze 7 osób to ładny wynik, ale znam typów, którzy w 7 maluchem jechali, ale bezwypadkowo.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-01-22, 13:18 1
Też napisze byle co bo widzę że użytkownik Kuta$ stawia wszystkim piwa, a co! może też się załapie...
Zgłoś
Markos002 2012-11-05, 23:55
Ja widzialem kiedys zdjęcia z ofiarami w srodku. kierowce pas przeciął. Hard.
Zgłoś