📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:11

Akurat z tego wypadku krążą nagrania. Przed samym wypadkiem, grupa ukrainskich turystów, wysypała z taczek duże ilości ziemi i kamieni na drogę. To spowodowało, dezorientację kierowcy oraz pilota i ostatecznie doprowadziło do wypadku
Tanak / Jarveoja - mistrzowie świata z 2019. Rajd treningowy przed rajdem Łotwy w ramach mistrzostw świata.
juhc_nimda napisał/a:
Pojechał dalej?
Nie. Nie byl niestety w stanie. Zaraz po wypadku, ukraińcy go zaatakowali. Rozkradli kola, ukradli silnik, gałkę od zmiany biegów i choinkę zapachową wunderbauma
Podobno te części już są wystawione na ukraińskim allegro
Dzwoń jak dzwon. Jednak auto dość nienaturalnie się zachowało. Takie hopki bokiem to dość częsty widok i raczej się dachowaniem nie kończy. Może jakieś dziwne nastawy zawiasu?
Driver19cm napisał/a:
Nie. Nie byl niestety w stanie. Zaraz po wypadku, ukraińcy go zaatakowali. Rozkradli kola, ukradli silnik, gałkę od zmiany biegów i choinkę zapachową wunderbauma
Podobno te części już są wystawione na ukraińskim allegro
Teraz wiem czemu ta choinka była po 50 groszy
vizo69 napisał/a:
Teraz wiem czemu ta choinka była po 50 groszy
Za 50 groszy to się na wukrainie życie ułoży
Dachowanie, wbrew pozorom, jest dość bezpiecznym wypadkiem, tym bardziej że pasy mieli zapięte, nie to co niektórzy na sadolowskich filmikach.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie