Helikopter jest o tyle głośniejszy, że Ci kolesie nie słyszeli tego samolotu nadlatującego z tyłu?
Ten pierwszy zebrany z murku, ciężko powiedzieć z jakości nagrania czy dostał śmigłem w głowę, ale koło go sponiewierało nieźle plus lądowanie też efektowne. Nie wiem czy samo to by nie wystarczyło by go zabić*
*chyba, że był naj🤬y
Ten pierwszy zebrany z murku, ciężko powiedzieć z jakości nagrania czy dostał śmigłem w głowę, ale koło go sponiewierało nieźle plus lądowanie też efektowne. Nie wiem czy samo to by nie wystarczyło by go zabić*
*chyba, że był naj🤬y
Spójrzcie na prawy dolny róg na filmie. Koleś odłamkiem dostaje.
W c🤬j dziwna sytuacja... Pełno ludzi na lądowisku, do tego dwóch typów idzie w stronę nadlatującego samolotu- czy oni wszyscy są niewidomi?!
Zwróćcie uwagę, że w momencie wypadku przy helikopterze stoi chłop, a w 1:15 inny typ po prawej dostaje odłamkiem...
Zwróćcie uwagę, że w momencie wypadku przy helikopterze stoi chłop, a w 1:15 inny typ po prawej dostaje odłamkiem...

podpis użytkownika
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
Oj tam od razu wypadek. Stłuczka, nic więcej. Spisać oświadczenie i można się rozejść

repowski napisał/a:
lotnisko lukla jest najbardziej przej🤬e
Sranie żarem na potrzeby medialne.
Fajne ujęcie kamery, wszystko wygląda jak zabawa modeli RC na makiecie. Nawet przez chwilę tak myślałem!