📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:02

Powiem tak. Pieszy trochę sam sobie winien. Wystarczyło spojrzeć a nie myśleć o mokrej cipce.
Co nie zmienia faktu że winny kierowca bo myślał o tej samej cipce co przechodzień. Prawko out dożywotnio.
I brawo dla policjantów za szybkie biegnięcie w niesieniu pomocy poszkodowanemu.
Co nie zmienia faktu że winny kierowca bo myślał o tej samej cipce co przechodzień. Prawko out dożywotnio.
I brawo dla policjantów za szybkie biegnięcie w niesieniu pomocy poszkodowanemu.

I kolejne potrącenie w tym samym miejscu...jestem ciekaw czy coś z tym kiedyś zrobią (co nie zmienia faktu że trzeba być nieco ułomnym żeby tak się dać p🤬dnąć przez samochód). A policjanci rzeczywiście powinni dostać medale za brawurową akcję ratowania życia ludzkiego

darekolos, od kiedy masz prawojazdy i ile kilometrów przejechałeś robaczku ?
Dobrze że był patrol bo karetka się szybciej zjawi a sami mogą udzielić pierwszej pomocy poszkodowanemu. Szczęście w nieszczęściu można rzec.

Odkąd zacząłem oglądać sadistica z 10 razy się rozglądam zanim postawię nogę na pasach.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie