Mam wrażenie że autor ma wehikuł czasu, bo ten kawał delikatnie mówiąc dość stary jest
podpis użytkownika
Każda trójwymiarowa zwarta i jednospójna rozmaitość topologiczna bez brzegu jest homeomorficzna ze sferą trójwymiarową.
@up: c🤬j, że stary, w familiadzie pojawi się jeszcze nie raz ...
podpis użytkownika
"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
Konto usunięte
2010-12-18, 11:19
Strasburger junior nam na sadolu rośnie
Nie pojęliście o co w tym kawale chodzi. Jest on w sam raz na sadistica. Oto dlaczego:
Wchodzę sobie na sadistica z nadzieją na jakiś ostry, zabijający z rana (tak, k🤬a, 11:00, 12:00, a nawet 13:00 i 14:00 to rano!) tekst, film i obrazek. Trafiam na fantastyczny dowcip z kultową postacią bacy. Początek całkiem niezły: jakiś fjut walnął w drzewo, w które nie powinien trafić i zjawia się policja. No wybornie przecież. Moje nadzieje na mocną puentą, srogi finał, zostały rozbudzone do granic możliwości. Z każdym kolejnym słowem myślę sobie: "na pewno przywali czymś mocnym na koniec - aż nie mogę się doczekać!". Wtem pojawia się wyk🤬ista w swej zajebistości postać bacy. Przeczuwam zatem, że kawał może być z dupy wyciągnięty, ale jednak daję mu szansę - zaczął się przecież tak chędogo. I czytam ostatnią linijkę, w której autor niewątpliwie wzniósł się na wyżyny swoich umiejętności interpunkcyjnych: "No widzi pan a oni nie widzieli."... I zostałem zniszczony... Sadystycznie, k🤬a, zniszczony z samego rana. Obiecano mi świetny dowcip, a tymczasem zostałem wyc🤬jany bezprecedensowym sucharem... Wiecie już o co chodzi z kiepskimi dowc🤬ami? One powstały po to, żeby kpić z czytających...
Konto usunięte
2010-12-18, 11:38
@Ravager
po prostu nie moglam sie powstrzymac, bo p🤬lisz, koles. c🤬j z tym, najwyzej dostane bana.
@Szkarad, a czy Ty nie powinnaś być teraz na misji?
Konto usunięte
2010-12-18, 13:22
xD Fajne tłumaczenie pojęcia suchar, mi się podoba. A poza tym pomysł z tą kuchnią xDDDD
PIWO
Konto usunięte
2010-12-18, 13:29
a Ravager odszedł do sadistica i wrócił do swojego pokoju,
Konto usunięte
2010-12-18, 14:05
Ja p🤬le, k🤬a ! Na sadolu nie waż się używać kropek zamiast przekleństw, bo to C🤬JOWO wygląda .