Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Śpieszył się i tak nie zdąrzył niestety, starszne jest kruche życie.
Śpieszmy się pluć na kierowców BMW, tak szybko odchodzą (c🤬j, nie daję świeczki na końcu dla z🤬ba tfu!)
No i c🤬j w oko wszystkim co jeżdżą szybko ale bezpiecznie

do wora was pojebańców
Fajne felgi . Ktos namiar gdzie odkupic mozna?
mam nadzieję że miał dzieci . i to takie wyrośnięte na 12 lat które skumają jakim pojebem był tata.bo będą się śmiać.nie ma co płakać nad takim pojebem trzeba się z niego śmiać
Jak te debile to robią że zawsze trafią w drzewo a nie między.
baronturbina napisał/a:
Było zap🤬lac? Ale ograniczenia są dla lewakow przecież i zaraz znajdzie się jakiś dupov i powie że przecież można bezpiecznie zpaierdalac itp.
Prosta droga on to zrobił bo chciał a nie przez zap🤬lanie.
Nome
2024-10-31, 17:40
PePetto napisał/a:
Jak te debile to robią że zawsze trafią w drzewo a nie między.
Otylia Jędrzejczyk wpadła między drzewa przy drodze, ale zatrzymała się na takim co rosło 100m od drogi... żadne drzewo nie ucieknie przed zap🤬laczem
[ Dodano: 2024-10-31, 17:42 ]
Mietek7567 napisał/a:
Prosta droga on to zrobił bo chciał a nie przez zap🤬lanie.
podejrzewam że zap🤬lał bliżej środka jak zobaczył tego z naprzeciwka to chciał wyrównać i stracił panowanie
cichygracz napisał/a:
I bardzo dobrze, jednego z🤬ba mniej.
i jutro święta będzie obchodził
1:0 dla drzewa , może nie uschnie po skażeniu płynami z BMW i jego kierowcy.
Mnie zawsze fascynuje jak takie skromne, przydrożne drzewo potrafi w lekki sposób przyjąć na siebie tak fantastyczne p🤬lnięcie i nawet u tego nie drgnąć.
Chapeau bas, naturo.
Podczas 2 wś. BMW klepało silniki dla nazioli, to teraz muszą odpokutować produkując puszki do neutralizacji z🤬bów
i znowu bedą sie drzeć,że drzewostan niszczony