👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ten pajac z 5:25 co autem jedzie to powinien w ryj dostać. Jak jeździ tam tyle ludzi różnymi pojazdami na raz to powinna panować zasada jak na nartach, zawsze uważamy na tego przed tobą.
Civic ładnie poleciał
Civic ładnie poleciał

najbardziej podoba mi się jak ta amatorszczyzna miota sie na zakrętach

takkkkkkkkkkkkkk h🤬j się tu dzieje nic kompletnie słaba komplikacja z Rosji ma więcej uuuuuuuuuuu aaaaaaaa jak to gówno
chciałbym zobaczyć świeże wypadki z toru Lublin...a nie,k🤬a,czekaj... Tor jest juz prawie zasypany ziemia,a deweloperzy postawią na nim market i pare bloków. Teraz ci,ktorzy kiedyś wyżywali sie na torze,będą sobie jezdzić...no własnie-gdzie?! Taka to polska,w ktorej zamiast teren zabezpieczyć dla potomnych,lepiej wp🤬lić kolejne blokowisko.Z bloków banki się wyżywią,sklepy okoliczne,bo urządzić trzeba mieszkanie itd. ale o jakiejś rozrywce w stylu moto,to możemy już zapomnieć.J🤬a dziura..
Ja tu widze lekkie otarcia i poslizgi;)
BTW-dobry kierowca to ten, co potrafi wyjsc z poslizgu bez szwanku-tu niewielu takich bylo. Wiec widac, jacy to rajderzy:) Owszem, wiem, ze maszyny szybkie i ciezkie/lekkie-ale po cos chyba takimi cacuszkami(swoja droga drogimi w uj) jezdza
BTW-dobry kierowca to ten, co potrafi wyjsc z poslizgu bez szwanku-tu niewielu takich bylo. Wiec widac, jacy to rajderzy:) Owszem, wiem, ze maszyny szybkie i ciezkie/lekkie-ale po cos chyba takimi cacuszkami(swoja droga drogimi w uj) jezdza

@miedzianek - dobry kierowca to ten co nie wpada w poślizg...
Panowie wyżej to zapewne bezbłędnie jeżdżą
Drogie hobby, zazdroszczę.
Zawsze trzymam kciuki, żeby jednak nie przyładowali w bandy.

Drogie hobby, zazdroszczę.
Zawsze trzymam kciuki, żeby jednak nie przyładowali w bandy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie