Ten pajac z 5:25 co autem jedzie to powinien w ryj dostać. Jak jeździ tam tyle ludzi różnymi pojazdami na raz to powinna panować zasada jak na nartach, zawsze uważamy na tego przed tobą.
Civic ładnie poleciał
Civic ładnie poleciał

Aż się wystraszyłem jak ta śliczna E30 zaczęła się ślizgać
podpis użytkownika
Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wk🤬iał ludzi
najbardziej podoba mi się jak ta amatorszczyzna miota sie na zakrętach

Ehhh Corrado się rozwaliło
Widzisz źdźbło w oku bliźniego, a belki w swojej dupie nie zauważasz.

podpis użytkownika

Widzisz źdźbło w oku bliźniego, a belki w swojej dupie nie zauważasz.
takkkkkkkkkkkkkk h🤬j się tu dzieje nic kompletnie słaba komplikacja z Rosji ma więcej uuuuuuuuuuu aaaaaaaa jak to gówno
chciałbym zobaczyć świeże wypadki z toru Lublin...a nie,k🤬a,czekaj... Tor jest juz prawie zasypany ziemia,a deweloperzy postawią na nim market i pare bloków. Teraz ci,ktorzy kiedyś wyżywali sie na torze,będą sobie jezdzić...no własnie-gdzie?! Taka to polska,w ktorej zamiast teren zabezpieczyć dla potomnych,lepiej wp🤬lić kolejne blokowisko.Z bloków banki się wyżywią,sklepy okoliczne,bo urządzić trzeba mieszkanie itd. ale o jakiejś rozrywce w stylu moto,to możemy już zapomnieć.J🤬a dziura..
Ja tu widze lekkie otarcia i poslizgi;)
BTW-dobry kierowca to ten, co potrafi wyjsc z poslizgu bez szwanku-tu niewielu takich bylo. Wiec widac, jacy to rajderzy:) Owszem, wiem, ze maszyny szybkie i ciezkie/lekkie-ale po cos chyba takimi cacuszkami(swoja droga drogimi w uj) jezdza
BTW-dobry kierowca to ten, co potrafi wyjsc z poslizgu bez szwanku-tu niewielu takich bylo. Wiec widac, jacy to rajderzy:) Owszem, wiem, ze maszyny szybkie i ciezkie/lekkie-ale po cos chyba takimi cacuszkami(swoja droga drogimi w uj) jezdza

@miedzianek - dobry kierowca to ten co nie wpada w poślizg...
Panowie wyżej to zapewne bezbłędnie jeżdżą
Drogie hobby, zazdroszczę.
Zawsze trzymam kciuki, żeby jednak nie przyładowali w bandy.

Drogie hobby, zazdroszczę.
Zawsze trzymam kciuki, żeby jednak nie przyładowali w bandy.