Wiosna, na ulice znów wyjechały skutery, a na nich "kierowcy" z dowodem osobistym jako uprawnieniami.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
Ciekawe jest to, że ci co najczęściej mówią o prawie jazdy jako o niepotrzebnym papierku, zwykle tego papierka nie mają.
Kacperxy napisał/a:
Ciekawe jest to, że ci co najczęściej mówią o prawie jazdy jako o niepotrzebnym papierku, zwykle tego papierka nie mają.
Pewnie dlatego, gdyż jest im niepotrzebne.
@Up Źle to sformułowałem
, chodziło mi, o to, że ludzie twierdzą, że prawo jazdy o niczym nie świadczy itp.
Miałem zapytać jak można nie umieć jeździć czymś, czym nie trzeba umieć jeździć, ale kolega Zaganiacz już pozamiatał
Jeśli ktoś umie jeździć to niech jeździ. Jak nie umie to niech jeździ autobusem. Sam jadąc nieraz samochodem dziwię się że ludzie na skuterach nie boją się wyjechać na drogę bez znajomości podstawowych zasad ruchu drogowego. Rodzice kupią skuter i się chwali co on to nie potrafi. Może i coś potrafi, ale na pewno nie jeździć. Żeby jeździć nawet skuterem powinno się chociaż przejść szkolenie z zasad ruchu drogowego.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie