Główna Poczekalnia (2) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:02
🔥 Drift bmw po polsku - teraz popularne
konto usunięte 2012-04-23, 22:19
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Bubles 2012-04-23, 22:58 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
!Timon 2012-04-23, 22:58
Zgłoś
kracnuk 2012-04-23, 23:12
Ciekawe jest to, że ci co najczęściej mówią o prawie jazdy jako o niepotrzebnym papierku, zwykle tego papierka nie mają.
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-23, 23:13
Kacperxy napisał/a:

Ciekawe jest to, że ci co najczęściej mówią o prawie jazdy jako o niepotrzebnym papierku, zwykle tego papierka nie mają.

Pewnie dlatego, gdyż jest im niepotrzebne.
Zgłoś
kracnuk 2012-04-23, 23:16
@Up Źle to sformułowałem , chodziło mi, o to, że ludzie twierdzą, że prawo jazdy o niczym nie świadczy itp.
Zgłoś
komandoklucha 2012-04-23, 23:36
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-24, 0:04
Zgłoś
normale 2012-04-24, 9:39
Miałem zapytać jak można nie umieć jeździć czymś, czym nie trzeba umieć jeździć, ale kolega Zaganiacz już pozamiatał
Zgłoś
sorra18 2012-04-24, 10:54
Zgłoś
~Angel 2012-04-24, 14:06 4
Zgłoś
nonpussumus 2012-04-24, 23:03
Jeśli ktoś umie jeździć to niech jeździ. Jak nie umie to niech jeździ autobusem. Sam jadąc nieraz samochodem dziwię się że ludzie na skuterach nie boją się wyjechać na drogę bez znajomości podstawowych zasad ruchu drogowego. Rodzice kupią skuter i się chwali co on to nie potrafi. Może i coś potrafi, ale na pewno nie jeździć. Żeby jeździć nawet skuterem powinno się chociaż przejść szkolenie z zasad ruchu drogowego.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem