Wiosna, na ulice znów wyjechały skutery, a na nich "kierowcy" z dowodem osobistym jako uprawnieniami.
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
Prawie wszystko w chinach, w sumie stamtad sa te wszystkie skutery.
Piwo.
najlepsze manewry to skręcanie z prawego pasa w lewo (ścinając wszystkie resztę pasów jak leci) i przejazd na czerwonym lub wlot na pełnej piździe na skrzyżowanie
konto usunięte
2012-04-23, 8:38
konto usunięte
2012-04-23, 8:41
@Tomasz Zaganiacz zgadzam się w 100 %, "dirty_pig" najwyraźniej albo na 15 lat albo nie zdał 6 raz prawka i się wypłakuje
konto usunięte
2012-04-23, 11:03
dobra,skutery to plaga..ale na tym filmie widać że wielu samochodowych kierowców ewidentnie zajeżdża im drogę lub taranuje. nie ma co robić nagonki- wina leży po obu stronach wojny skuterowo-samochodowej.
konto usunięte
2012-04-23, 11:51
W sytuacjach gdzie zagrożone jest życie ludzkie, a takie na pewno jest na drodze, powinny być zdawane odpowiednie testy na prawo do jazdy tymi skuterami. Ja jestem za nową kategorią prawka. W tym filmiku widać, że niektóre wypadki są spowodowane przez kierowców, ale większość nie jest z ich winy. Po za tym kto jeździł samochodem to wie, że nie zawsze widać w lusterkach tego co jedzie krawędzią pasa.
konto usunięte
2012-04-23, 12:18
3:12 kolo z babka odrazu w 69 poszli. na srodku ulicy
konto usunięte
2012-04-23, 12:24
Można wiele pisać na temat takich wypadków i ich uczestników, Jednak prawdziwie ważne jest co innego: widząc dwukołową kosiarkę czy inny motor, trzeba myśleć podwójnie. Bo w razie jakiegokolwiek zderzenia, w prawie wszystkich wypadkach karetka odwozi tylko tego w kasku.
Zwłaszcza, że ludzie tuningują im silniki (i to z całkiem niezłym efektem), a zapominają o hamulcach.
sprawia mi radość jak te parchy się kładą na drodze