2:59 - piękna wyp🤬olka synchroniczna (w 3:29 dodatkowo slowmotion) - mistrzostwo.
Ale w 4:50 ma miejsce akcja, która mi w szczególności przypadła do gustu. Taki "zegar motocyklisty". Za każdym razem jak to oglądam, nie mogę powstrzymać się od śmiechu. Ta rozpaczliwa próba wyrwania swego motocykla, przyprawiona dźwiękiem sinika na odcince, jest po prostu rewelacyjna. No i to mega-wk🤬ienie na koniec...
W tej kompilacji, akcja jest w pewnym momencie przyśpieszona, przez co nie wygląda tak fajnie - poniżej zamieszczam oryginalną wersję:
Ale w 4:50 ma miejsce akcja, która mi w szczególności przypadła do gustu. Taki "zegar motocyklisty". Za każdym razem jak to oglądam, nie mogę powstrzymać się od śmiechu. Ta rozpaczliwa próba wyrwania swego motocykla, przyprawiona dźwiękiem sinika na odcince, jest po prostu rewelacyjna. No i to mega-wk🤬ienie na koniec...

W tej kompilacji, akcja jest w pewnym momencie przyśpieszona, przez co nie wygląda tak fajnie - poniżej zamieszczam oryginalną wersję:
podpis użytkownika
Smak '80 lat...
może ktoś pamięta taką grę jak "Road Rush", tam to było śmiechu na wyścigach
znalazłem nawet filmik:
znalazłem nawet filmik:

@up ja pamiętam - moja pierwsza gra na komputer
uwielbialem to

A na Śląsku moi młodsi pobratymcy śpiewają to tak:
Corny-żółty, corny-żółty, corny-żółty
;D
Corny-żółty, corny-żółty, corny-żółty
;D

A teraz wyobraźcie sobie panowie jak by było jakby ci zawodnicy nie jeździli w zbrojach i pełnym stroju tylko tak jak nasze wieśniaczki w koszulkach i krótkich spodenkach
byłby hard

Dawać mi tu k🤬a pełną wersje z 5:40 !
Edit:
Tak to do c🤬ja jest jak sie nie ogladnie filmiku do konca ...
Edit:
Tak to do c🤬ja jest jak sie nie ogladnie filmiku do konca ...