👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up Ja glosuje na Janusza Korwina Mikke, moze kiedys sie doczekam jego rzadow, i jak bedzie tak jak mowi to na serio zajebiscie bedzie

@owek tylko krowa nie zmienia poglądów, a on zmienił swoje na lepsze i jest bardziej lewicowy niż SLD kiedykolwiek był bo stara się realizować to co obiecał - nie możesz mu tego odmówić. I za to go szanuję

Tylko idiota głosuje na Palikota !!!! Precz z debilem niech wraca do Biedronia !!!
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org

Kilku kiboli narodowców oczywiście na każdej manifestacji się pojawi, pajace

palikot 5 lat temu glosowal za zaostrzeniem kar za posiadanie marihuany, 2-3 lata temu za delegalizowaniem dopalaczy, z rok temu popieral ACTA, ale sie pojawil spory elektorat, wiec szybciutko zmiana pogladow o 180*. jak wszyscy patrza oczywiscie:P na boku to sobie moze robic co chce.
jak go bedziecie popierac to zmian nie oczekujcie. na pewno nie na lepsze. w kwestii legalizacji tez mnostwo obiecywal, a narazie nie zrobil nic w tej sprawie oprocz cyrku. a w UK od 2 dni mozna 100 gram legalnie posiadac:E
@Raynor
"Oczywiście robienie czegokolwiek na siłę, nie wspominając o stosunkach seksualnych lub, nie daj Boże, o gw🤬cie powinno być z całą surowością karane."
naucz sie czytac ze zrozumieniem, a nie bedziesz lecial schematami jak tylko zobaczysz slowo klucz.
zreszta to tylko swiadczy o jego rzetelnosci, bo potrafi sie wypowiadac na kontrowersyjne tematy w sposob niepopularny, przy okazji trzymajac sie merytoryki, nie to co kazdy inny polityk.
jak go bedziecie popierac to zmian nie oczekujcie. na pewno nie na lepsze. w kwestii legalizacji tez mnostwo obiecywal, a narazie nie zrobil nic w tej sprawie oprocz cyrku. a w UK od 2 dni mozna 100 gram legalnie posiadac:E
@Raynor
"Oczywiście robienie czegokolwiek na siłę, nie wspominając o stosunkach seksualnych lub, nie daj Boże, o gw🤬cie powinno być z całą surowością karane."
naucz sie czytac ze zrozumieniem, a nie bedziesz lecial schematami jak tylko zobaczysz slowo klucz.
zreszta to tylko swiadczy o jego rzetelnosci, bo potrafi sie wypowiadac na kontrowersyjne tematy w sposob niepopularny, przy okazji trzymajac sie merytoryki, nie to co kazdy inny polityk.

kurtz333 napisał/a:
Kilku kiboli narodowców oczywiście na każdej manifestacji się pojawi, pajace
Biedroń to dopiero prawdziwy Polak.

Cytat:
czyli co uwazasz, ze jak czyjes dziecko pada ofiara pedofila, to sie powinno poleciec z tym do gazety, zeby wszyscy wiedzieli? wogole trzeba z tego sprawe panstwowa zrobic? i jak rodzice dotykaja swojego dzieciaka, to powinno im sie prawa rodzicielskie zabierac?(nie mowie o molestowaniu w tym momencie).
on nie pisze, ze popiera stosunki z nieletnimi tylko, ze nie popiera pedofobii w spoleczenstwie, bo robienie z tego zamieszania, najczesciej bardziej zaszkodzi dziecku niz sam stosunek.
Czyli co, zgadzasz się żeby podotykać trochę twoją córkę żeby "rozbudzić w niej kobiecość"? W końcu "lekka pedofilia nie jest szkodliwa społecznie".
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie