📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:15
Up
Ludzie, nie chcę się narzucać nikomu z wyborem opcji politycznej, ale czy naprawdę tylko mnie tutaj przeszkadzają skłonności tego pana do nieletnich?
Ludzie, nie chcę się narzucać nikomu z wyborem opcji politycznej, ale czy naprawdę tylko mnie tutaj przeszkadzają skłonności tego pana do nieletnich?
Hahaha
- Tylko idiota głosował na palikota
Młodsza wersja moherowych beretów? Kretynizm
- Tylko idiota głosował na palikota
Młodsza wersja moherowych beretów? Kretynizm
Mówią, że tylko krowa nie zmienia poglądów. Czyli rozumiem, że powinienem głosować na Janusza P.
2 year later...
"Janusz Palikot promuje państwo kościelne. Gorące powitanie Papieża na Okęciu".
Pozdrawiam tych, którzy ufają takiej niekonsekwencji. Obudzicie się z ręką w nocniku.
2 year later...
"Janusz Palikot promuje państwo kościelne. Gorące powitanie Papieża na Okęciu".
Pozdrawiam tych, którzy ufają takiej niekonsekwencji. Obudzicie się z ręką w nocniku.
A ja pozdrawiam tych, co uważają że Korwin jest inny od wszystkich innych polityków. Gratuluje naiwności.
A co do Palikota to to kwestia jego wypowiedzi z 2009 roku jest totalnym nieporozumieniem ale o tym to się już nie mówi. Jeszcze jak był w PO w 2010 roku gdy była afera z krzyżem mówił: że nie przeszkadzały mu krzyże, ale nie powinny być one narzędziem walk politycznych i już wtedy wspominał o zdjęciu tego krzyża.
A co do Palikota to to kwestia jego wypowiedzi z 2009 roku jest totalnym nieporozumieniem ale o tym to się już nie mówi. Jeszcze jak był w PO w 2010 roku gdy była afera z krzyżem mówił: że nie przeszkadzały mu krzyże, ale nie powinny być one narzędziem walk politycznych i już wtedy wspominał o zdjęciu tego krzyża.
ahahahahahha kolejny debil piepszony POpapraniec Korwinowiec zazdrośnik..
Przykro mi, nie głosowałem na PO. Ale na poważnie myślisz, ze Korwin jest inny? To jest dopiero zabawne
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie