nie wiem bo odmówiłem karty
I z czego tu się cieszyć? Prawie połowa głosujących wtedy zachowała się jak debile nie biorąc kart mimo że zgodnie z obecną narracja to ta inteligentniejsza połowa. A gowno prawda. Pytania były jako były. Mogło być i czy nie chcesz żeby tusk rządził światem. To było nieważne. Ale jakby było wiążące to dużo trudniej byłoby teraz wprowadzać pakt migracyjny. Ale przez takich jełopów uczynnych mamy to co mamy. Także w komisjach wyborczych. Durna baba 3 razy mnie pytala cxy chce komplet kart a jak jej zwróciłem uwagę dlaczego tak mówi i że już w telewizji o takim zachowaniu mowia to mnie kolejny raz zapytała. Komisję w dużych miastach działały antyfrekwencyjnie.
Będzie źle a za 2 lata dojdzie obecnej koalicji 1 - 2 miliony nowych wyborców którzy dostaną obywatelstwo bo już 3 lata minęły.
I to jest wina każdej opcji która rządziła i koalicji i pisu bo kurde widząc taki napływ ludzi trzeba było myśleć jak zmienić prawo dotyczące obywatelstwa a nie mamy 5 lat gdzie inne kraje mają dłuższe okresy
[ Dodano 2025-07-04, 00:51 ]
@Davit77:
To są WASI inżynierowie, ściągnięci do Polski setkami tysięcy przez złodziejski rząd Pi$u na wizę za 5000$ od głowy. A teraz wielkie larum, że nam Niemcy prawicowych robotników oddają. Jebnij się w łeb kretynie.
Jakby to były inzyniery pisu to by miały dokumenty. Jak nie ma papierów to na wizie tu nie przyjechał. Poza yym piszesz jak potłuczony nikt nie udowodnił tych kilkuset tysięcy przekręconych wiz tylko mniejszacskale. Na wizę chyba kozna deportować Poza tym bo to ne uchodzca? Tak mi się wydaje
@:
…)
Będzie źle a za 2 lata dojdzie obecnej koalicji 1 - 2 miliony nowych wyborców którzy dostaną obywatelstwo bo już 3 lata minęły.
I to jest wina każdej opcji która rządziła i koalicji i pisu bo kurde widząc taki napływ ludzi trzeba było myśleć jak zmienić prawo dotyczące obywatelstwa a nie mamy 5 lat gdzie inne kraje mają dłuższe okresy
(…
O k🤬a, tego nie brałem pod uwagę w moich kalkulacjach. To trzeba anulować! Bo przegramy!
podpis użytkownika
ble ble ble...Widać bardzo jak nie chciał opuszczać Niemiec.
Dlaczego nie przerzucili tego c🤬ka na środku mostu przez barierkę do rzeki?
Przynajmniej by się wykąpał!
podpis użytkownika
Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.Oczywiście już, już, wina Tuska, przecież nic ciekawszego od k🤬a niemal dwudziestu lat nie można powiedzieć..
Nie jestem fanem Tuska, choć jeszcze gorsze mam odczucia wobec przeciwnej strony.
K🤬a pisowcy to fanatycy w h🤬j. Kiedyś YT podsunął mi taki wpis odnośnie umowy na wiatraki z Siemensem.
Jakiś troll pisowski napisał o umowie z Siemensem i dopisał "fur Deutschland".
Co tam się k🤬a działo w komentarzach, jak j🤬i Tuska, jak wyzywali. Że dzięki Tuskowi Siemens przetrwał itd...
No to szukam informacji.... Więc okazuje się, że w portalu "wPoltyce.pl" (portal pisowski) Sasin (czołowy pisowiec) w kwietniu 2023 (jeszcze rządy PIS) chwalił się umową z Siemensem.... No więc piszę komentarz, że to PIS podpisał umowę z Siemensem. To dostaję wiązkę, że za dużo TVN oglądam... Jak napisałem, że telewizji wogóle nie oglądam i żeby wpisali w google "umowa wiatraki z Siemensem od kiedy". To, że głupi jestem.... No tak, ten co nie wiedząc pluje na kogoś jest OK, ale ten co znajduje rzetelną informację (nie na TVN) i podaje na tacy jak znaleźć te info samemu, jest głupi....
Fryzjer, który mnie obcina jest fanatycznym pisowcem. Jak zaczęliśmy używać gazoportu w Swinoujściu, to chwalił się, że nie będziemy brać gazu od ruskich, bo mamy gazoport.... Ja na to, że to PO wybudowało gazoport.... Jakże się oburzył, jak wybuchnął.... Że to przecież PIS, że im. Lecha Kaczyńskiego.... Budowa rozpoczęta 2011, zakończona 2015 przed dojściem PIS do władzy.
Ostatnio słyszę, że z gruzinami jest problem (co jest faktem) i że PISu brakuje. No k🤬a.... to PIS to tałatajstwo wpuszczał na potęgę, teraz trochę z nimi porządek robią (choć oczywiście więcej w tym propagandy, niż faktycznej walki z problemem gruzińskim).