podpis użytkownika
Kluski!!!Niemiecki psy stoją na Odrze, nasze też powinny stanąć i sobie przepychać inżynierów po moście w obie strony aż w końcu skoczą do wody.
Wzdłuż rzeki ustawić straż graniczną z 4 metrowymi kijami i niech ich kulturalnie odpychać od linii brzegowej aż pójdą na dno do *ha tfu* allaha.
Dopóki rządzi ta ruda, szwabska prostytutka, nie przestaniemy być krajem neokolonialnym.
Ktoś tego c🤬ja wybrał, tak?
Ktoś na niego i tęczusia głosował, tak?
To znaczy, że ni mniej ni więcej ale połowa społeczeństwa to pojeby nie potrafiące policzyć do stu, a w rubryce "pesel" wpisują literki P E S E L w protestach wyborczych lub nazwisko Konia.
Oni chcą op🤬lać lachy cz🤬chom i niemcom bo dla nich "polskość" to dawanie dupy i forsy każdemu i zawsze za poklepanie po plecach, osłabianie i kompromitowanie państwa oraz robienie na zmianę laski ukrom, ruskim, ż🤬dom, jankesom, europejsom - każdemu - nawet Senegalowi, Mali czy Burkinafaso.
Absolutny brak człowieczej godności, honoru i logicznego myślenia.
Tfu!
We wtorek premier Donald Tusk zapowiedział tymczasowe przywrócenie kontroli na granicy Polski z Niemcami i Polski z Litwą. Podkreślił, że jest to konieczne, by zredukować niekontrolowane przepływy migrantów. Zgodnie z projektem rozporządzenia, który ukazał się w środę na stronach Rządowego Centrum Legislacji, kontrole graniczne osób zostaną przywrócone 7 lipca i będą obowiązywać do 5 sierpnia.
Primo, po drugie:
Czy jesteście tak naiwni, że nawet wywalony z DE brudas zamierza zostać w naszym prawem i sprawiedliwością płynącym kraju? Otóż większość i tak wybierze lepsze życie na zachodzie...
Tak czy siak, beda w tamtą stronę podążać.
Primo, po trzecie:
Czy Wam się jeszcze nie znudziło przepychanie się, jak w piaskownicy, kto, ilu i kiedy migrantów wpuścił do PL?
Każdy wie, co bylo za PIS, co było za PO/KO i po jaki chooj do tego ciągle wracać?
Rzygać się chce.
Primo, po pierwsze:
We wtorek premier Donald Tusk zapowiedział tymczasowe przywrócenie kontroli na granicy Polski z Niemcami i Polski z Litwą. Podkreślił, że jest to konieczne, by zredukować niekontrolowane przepływy migrantów. Zgodnie z projektem rozporządzenia, który ukazał się w środę na stronach Rządowego Centrum Legislacji, kontrole graniczne osób zostaną przywrócone 7 lipca i będą obowiązywać do 5 sierpnia.
Primo, po drugie:
Czy jesteście tak naiwni, że nawet wywalony z DE brudas zamierza zostać w naszym prawem i sprawiedliwością płynącym kraju? Otóż większość i tak wybierze lepsze życie na zachodzie...
Tak czy siak, beda w tamtą stronę podążać.
Primo, po trzecie:
Czy Wam się jeszcze nie znudziło przepychanie się, jak w piaskownicy, kto, ilu i kiedy migrantów wpuścił do PL?
Każdy wie, co bylo za PIS, co było za PO/KO i po jaki chooj do tego ciągle wracać?
Rzygać się chce.
Ad. w primie 1 nazywasz go po imieniu a w primie 2 już jest nazwany per brudas. Sp🤬oli dopiero jak przejebie wybory za dwa lata.
podpis użytkownika
Kluski!!!Ad. w primie 1 nazywasz go po imieniu a w primie 2 już jest nazwany per brudas. Sp🤬oli dopiero jak przejebie wybory za dwa lata.
Veeeery funny. Uśmiałam się po pachy ;]
Veeeery funny. Uśmiałam się po pachy ;]
Jebie mnie twoja reakcja. Wyp🤬alaj być lewarem na kwejka.
podpis użytkownika
Kluski!!!Jebie mnie twoja reakcja. Wyp🤬alaj być lewarem na kwejka.
I na wzajem

Jebie mnie twoja reakcja. Wyp🤬alaj być lewarem na kwejka.
Inteligentna, mądra wypowiedź.
Po prostu mistrz ciętej riposty.
Dopóki rządzi ta ruda, szwabska prostytutka, nie przestaniemy być krajem neokolonialnym.
A za tzw. opozycji było inaczej?
Inteligentna, mądra wypowiedź.
Po prostu mistrz ciętej riposty.
Ale o jaką ciętą riposte mam tu sie zdobywać.?Tusk nie wprowadza kontroli na granice żeby powstrzymać niemców tylko żeby pozbyć się ludzi którzy nie chcą brudu w Polsce. Sam powiedział że to patrole obywatelskie są „problemem”z
podpis użytkownika
Kluski!!!