Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
KartonowyTutek Wczoraj 14:25 1
tak drogie p0lki nyga już po was idzie popieram imigrację!!!

[ Dodano 2025-07-03, 14:26 ]
Heniuleczek napisał/a:

Jebie mnie twoja reakcja. Wyp🤬alaj być lewarem na kwejka.

jestem lewakiem i głosowałem na bonżura!!!!

[ Dodano 2025-07-03, 14:28 ]
JoSeed napisał/a:

Primo, po pierwsze:
We wtorek premier Donald Tusk zapowiedział tymczasowe przywrócenie kontroli na granicy Polski z Niemcami i Polski z Litwą. Podkreślił, że jest to konieczne, by zredukować niekontrolowane przepływy migrantów. Zgodnie z projektem rozporządzenia, który ukazał się w środę na stronach Rządowego Centrum Legislacji, kontrole graniczne osób zostaną przywrócone 7 lipca i będą obowiązywać do 5 sierpnia.
Primo, po drugie:
Czy jesteście tak naiwni, że nawet wywalony z DE brudas zamierza zostać w naszym prawem i sprawiedliwością płynącym kraju? Otóż większość i tak wybierze lepsze życie na zachodzie...
Tak czy siak, beda w tamtą stronę podążać.
Primo, po trzecie:
Czy Wam się jeszcze nie znudziło przepychanie się, jak w piaskownicy, kto, ilu i kiedy migrantów wpuścił do PL?
Każdy wie, co bylo za PIS, co było za PO/KO i po jaki chooj do tego ciągle wracać?
Rzygać się chce.

i po czwarte primo:
nim się stąd wyniosą to parę p0lek ubogacą ty serio myślisz że oni tak sobie z tego kraju pójdą??
Zgłoś
miodziot Wczoraj 14:29 4
Pytania w referendum 15.X były za trudne???????????
Zgłoś
JoSeed Wczoraj 14:31 1
KartonowyTutek napisał/a:

tak drogie p0lki nyga już po was idzie popieram imigrację!!!
jestem lewakiem i głosowałem na bonżura!!!!
i po czwarte primo:
nim się stąd wyniosą to parę p0lek ubogacą ty serio myślisz że oni tak sobie z tego kraju pójdą??

Jesteśmy krajem stosunkowo ubogim, na zachodzie lepsze socjale. Tak, myślę, że nie jesteśmy stacją docelową.
Zgłoś
KartonowyTutek Wczoraj 14:36
JoSeed napisał/a:

Jesteśmy krajem stosunkowo ubogim, na zachodzie lepsze socjale. Tak, myślę, że nie jesteśmy stacją docelową.

i co z tego to pedały z zachodu powiedzą że to nasi uchodźcy bo od nas przyszli już tak gadają i jeszcze nam dojebią kary za to że nie pilnujemy cz🤬chów na swoim terenie i nie nie jesteśmy ubogim krajem może na tle zachodu ale nie świata a już na pewno Afryki ciekawe czy ta z Torunia też tak myślała

[ Dodano 2025-07-03, 14:38 ]
JoSeed napisał/a:

tu nie chodzi o to czego chce bambus tylko czego chce szwab brudasy mogą nie chcieć to szwaby załadują ich na pakę i w nocy do nas podrzucą już tak robią i to bedzie nasz problem a jak my będziemy chcieli ich cofnąć to będą straszyć karami śmiecie zza odry
Zgłoś
Dragonix Wczoraj 14:41 5
JoSeed napisał/a:

To ci powiem delikatnie mylisz się,masz ciągoty lewicowe od razu to razi po oczach,nie doceniasz inżynierów i ich możliwości sp🤬olenia każdego kraju gdzie się pojawią, nie mam zamiaru płacić ze swoich pieniędzy na fanaberie pop🤬lonych postępowych lewaków
I ostatnia rzecz jak mniemam jesteś kobietą i takie lewicowe kobiety pierwsze będą krzyczeć gdzie są prawdziwi mężczyźni jak ciapali będą cię gonić po mieście to ci powiem radźcie sobie sami frajerzy
Zgłoś
KartonowyTutek Wczoraj 14:41 2
miodziot napisał/a:

Pytania w referendum 15.X były za trudne???????????

nie wiem bo odmówiłem karty
Zgłoś
mm1311 Wczoraj 14:44 4
Czy to głos c🤬la Bąkiewicza?
Zgłoś
TwójCzarnyPan Wczoraj 14:49 7
I dalej to p🤬lenie o podstępnym podrzucaniu migrantów i winie Tuska. Ładnie was urabiają, jak dzieci.
Przyszedł z Polski, bo tu wystąpił o azyl, to odesłali go do Polski, bo tak mówi Konwencja Dublińska. I tu jest problem, ona powinna trafić do kosza bo to przestarzała umowa, z lat 90-tych. Zawieszając prawo do azylu rząd Tuska de facto zawiesił też Konwencję Dublińską. I dobrze.

[ Dodano: 2025-07-03, 15:00 ]
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:

Już od lat uważam, że strefa Schengen, mimo pewnych zalet, powinna zostać zlikwidowana i wprowadzone kontrole graniczne.

O tak, ze strachu dajcie sobie zamknąć granice, przestańcie gdziekolwiek jeżdzić, bo przecież tylko w Polsce bezpiecznie, a potem nawet nie będziecie protestować jak odbiorą wam paszporty. Społecznościowe media wam wmówią, że jesteście szczęśliwi i będzie tak zajebiście jak w Korei Północnej.

[ Dodano: 2025-07-03, 15:03 ]
JoSeed napisał/a:

Primo, po trzecie:
Czy Wam się jeszcze nie znudziło przepychanie się, jak w piaskownicy, kto, ilu i kiedy migrantów wpuścił do PL?
Każdy wie, co bylo za PIS, co było za PO/KO i po jaki chooj do tego ciągle wracać?
Rzygać się chce.

Bo zastraszonym społeczeństwem łatwiej się rządzi. Zaakceptuje zamordyzm w imię bezpieczeństwa, dlatego prawica nakręca tą histerię.
Zgłoś
LeHajt Wczoraj 15:20 6
@TwójCzarnyPan: zaglądałeś mu w papiery że twierdzisz że tu dostał azyl czy wierzysz k🤬om z niemieckiej policji na słowo?
Zgłoś
RubasznyWęgorz Wczoraj 15:44 1
To wszystko wina nawrockiego
Zgłoś
BigLebovsky Wczoraj 15:53 3
JoSeed napisał/a:

Primo, po pierwsze:
We wtorek premier Donald Tusk zapowiedział tymczasowe przywrócenie kontroli na granicy Polski z Niemcami i Polski z Litwą. Podkreślił, że jest to konieczne, by zredukować niekontrolowane przepływy migrantów. Zgodnie z projektem rozporządzenia, który ukazał się w środę na stronach Rządowego Centrum Legislacji, kontrole graniczne osób zostaną przywrócone 7 lipca i będą obowiązywać do 5 sierpnia.
Primo, po drugie:
Czy jesteście tak naiwni, że nawet wywalony z DE brudas zamierza zostać w naszym prawem i sprawiedliwością płynącym kraju? Otóż większość i tak wybierze lepsze życie na zachodzie...
Tak czy siak, beda w tamtą stronę podążać.
Primo, po trzecie:
Rzygać się chce.

Czuć u ciebie Tuskową narrację. Na stos z Tobą! Sam będę szczapy podpalał!
A wam drogie piwniczaki przypomnę coś - tyczy to się tych kilku procent tutaj co maprawa wyborcze -Donaldinio sam powiedział -UROCZYSCIE unieważnianiam te referendum. No i jeszcze ochoczo do bojkotu referendum zachęcali c🤬lebryci z tefałenu. No i k🤬a macie na co zasłużyliście. Szkoda że ja i moja rodzina przez was jesteśmy narażeni na "demokrację taką jak my ją rozumiemy"!!!!!

podpis użytkownika

mam w dupie małe miasteczka
Zgłoś
JoSeed Wczoraj 15:59 2
Dragonix napisał/a:

To ci powiem delikatnie mylisz się,masz ciągoty lewicowe od razu to razi po oczach,nie doceniasz inżynierów i ich możliwości sp🤬olenia każdego kraju gdzie się pojawią, nie mam zamiaru płacić ze swoich pieniędzy na fanaberie pop🤬lonych postępowych lewaków
I ostatnia rzecz jak mniemam jesteś kobietą i takie lewicowe kobiety pierwsze będą krzyczeć gdzie są prawdziwi mężczyźni jak ciapali będą cię gonić po mieście to ci powiem radźcie sobie sami frajerzy

Całe życie sobie radzę i na niczyją pomoc nie liczę. To raz.

Po drugie możesz mieć rację... po latach centroprawicowej nieudolności, nepotyzmu, nienawisci, podzielenia społeczeństwa na dobry i gorszy sort, za istnienie przekrętów, złodziejstwa, aferek, szydzenia z sądów, za Morawieckiego, Dudę, Macierewicza, Sasina, za obrzydliwego starego nienawistego karła... tak, chyba dziś bliżej mi w stronę lewicy. Choć nie utożsamiam się do końca ze wszystkimi poglądami.
Pozostaję neutralna.
Zgłoś
Polak_mały Wczoraj 16:08 4
JoSeed napisał/a:

Primo, po pierwsze:
We wtorek premier Donald Tusk zapowiedział tymczasowe przywrócenie kontroli na granicy Polski z Niemcami i Polski z Litwą. Podkreślił, że jest to konieczne, by zredukować niekontrolowane przepływy migrantów.

Czekaj, Niemcy podrzucają nam ciapków od półtora roku. 2 miechy temu uformował się ruch obrony granic który zaczął im przeszkadzać, dokumentować itd. Donald ogłasza że wyśle tam policję i straż graniczną
I Ty tak serio wierzysz że chodzi mu o interes Polski? Z całą resztą się zgadzam że od 20 lat rządzą ci których wypunktował Lepper😅
Zgłoś
JoSeed Wczoraj 16:11 1
Polak_mały napisał/a:

Czekaj, Niemcy podrzucają nam ciapków od półtora roku. 2 miechy temu uformował się ruch obrony granic który zaczął im przeszkadzać, dokumentować itd. Donald ogłasza że wyśle tam policję i straż graniczną
I Ty tak serio wierzysz że chodzi mu o interes Polski? Z całą resztą się zgadzam że od 20 lat rządzą ci których wypunktował Lepper😅

Wierzę w to, że każdego polityka, bez względu na partię, gówno obchodzi los takiego szaraka, jak ja.
Zgłoś
Apages Wczoraj 16:21
Manolito666 napisał/a:

Dopóki rządzi ta ruda, szwabska prostytutka, nie przestaniemy być krajem neokolonialnym.

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie