Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:49
pasiasty55 2016-08-30, 18:06 11
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Henboh 2016-08-30, 19:59 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ghost114 2016-08-30, 20:04 21
Zgłoś
flejtuch 2016-08-30, 20:51 8
Zgłoś
tarcer123 2016-08-30, 21:29 1
Zgłoś
konto usunięte 2016-08-30, 23:36 4
Kiedyś na starej 7 przed Gdańskiem jakiś buc z przeciwka stwierdził ze musi wyprzedzić. Urwał mi lusterko. Nawrotka i po kilku minutach dogonilem i zepchnąłem prawie do rowu. Przy wyciganiu przez okno stwierdził ze już oddaje piniazki za uszkodzenia pojazdu w 3 krotnej kwocie. Lusterko i straty moralne za jednym zamachem. Z tego miejsca pozdrawiam pana z czarnego Seata Leona na blaszce WU. Mam nadzieje ze to go wiele nauczyło.
Zgłoś
konto usunięte 2016-08-31, 0:11 1
Zachciewa się jeździć jak ruskie, to wy***alać do wladymira.
Zgłoś
Dzichader 2016-08-31, 5:19
Nawet nie masz pojęcia ile z Twoich wyświetleń to komputery u mnie na komendzie.
Zgłoś
l_witek 2016-08-31, 7:20 1
Zgłoś
coopra 2016-08-31, 8:23 3
l_witek, problem w tym, ze ten bezpieczny odstęp jest względny. On jest wedle kierowcy, tak, aby czuł się bezpiecznie względem pojazdu przed nim, a nie debila, który mózg zostawił już dawno temu, gdy jebnął się w łeb o jeden raz za mocno.
Zgłoś
Michno 2016-08-31, 10:43 1
Zgłoś
dogip 2016-08-31, 11:59
Zgłoś
konto usunięte 2016-08-31, 12:54
Jeżeli ktoś uważa wyprzedzanie za manewr trudny, to nigdy nie powinien wsiadać za kółko.
Zgłoś
idejakprzecinak 2016-08-31, 15:56
Oj tam, przynajmniej są dawcy materiału na harda
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem