Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:04
donkapusta 2017-01-03, 10:24 22
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2017-01-03, 12:10 5
Do odstrzału wyprzedzacze na siłę razem z zamulaczami drogowymi.
Zgłoś
S.T.U_Cummins 2017-01-03, 19:53 4
Byłem w Holandii i jeździłem do pracy ------>>150 km<<----- w jedną stronę. Mandaty są surowe, 10€ za każdy przekroczony km. Drogi? 20km prostej, ale nikt nie zapieprza po nazwijmy to "Zwykłych drogach" (80km/h) jak na filmiku i ja nie miałem na myśli zapieprzać. Bo? Bo wystarczyło mi emocji z dróg szybkiego ruch, jak wskakiwałem na A6 i nawigacja mówiła mi: "Za 81km zjedź z autostrady" To głupio by było służbowym wielolitrażowym 1.0 3cyl 12v nie przycisnąć 150km/h Tak przez godzinkę non stop lewym pasem i gaz w podłogę (rekord ponad 175 a skala do 170 ) . A później taki jest do kupienia w pl od starszej pani co jeździła na zakupy. Tam jakoś się nikomu nie śpieszy tak jak w Polsce :/ Ale za to policja "Ukrywa" się po krzakach, za drzewami i pewnie dla tego nikt nie jeździ szybko bo nie wiadomo kiedy wyskoczy mundurowy za drzewa lub nie przyjdzie za 2 tyg zdjęcie. A i nikt nie mruga jak stoją, albo podziękowania awaryjnymi też jakoś nie znają a szkoda.
Zgłoś
konto usunięte 2017-01-03, 21:29
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Campino7 2017-01-03, 21:50 1
ale po co oni tymi długimi nawalają na wyprzedzających ?
Zgłoś
RmX 2017-01-03, 22:00 1
Zgłoś
kothletino 2017-01-03, 22:14
Zgłoś
mr-dupa 2017-01-03, 22:32
No to i tak taniej niż u nas po przeliczeniu 1/1.
Pojedź autostradą z Wrocławia do Krakowa w 2 strony ( Wrocław - Gliwice 16,20 zł oraz Kraków - Katowice 20 zł) .
Te mandaty 33 Euro też za wysokie nie są w porównaniu do zarobków.
I nie mówcie że nie można tak porównywać, ale lada dzień się obejrzymy, a kosztami życia przewyższymy Holendra czy Niemca, co widać na ubezpieczeniach OC.
Zgłoś
PLN 2017-01-03, 23:24
Zgłoś
konto usunięte 2017-01-04, 2:42 2
Zgłoś
Danam 2017-01-04, 6:31
Zgłoś
~DMT 2017-01-04, 6:42
Zgłoś
FransFr 2017-01-04, 7:26
Zgłoś
~DMT 2017-01-04, 7:46
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem