Wyprzedzanie to jeden z najtrudniejszych i najbardziej niebezpiecznych manewrów w ruchu drogowym.
Wykonywany bardzo często niewłaściwie, brawurowo, bezmyślnie, na siłę oraz bez odpowiedniego przygotowania
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2017-05-18, 10:19
A później napinka na portalach motoryzacyjnych, że "150 kuniów to za mało rodzinna wozidupka musi mieć co najmniej 200 he he bo wtedy sie odbijo", co poniektórym nawet i 300 by nie pomogło... no chyba, że w szybszym zejściu ze świata
Wyprzedzanie to coś więcej niż manewr na drodze. Wyprzedanie to chwila triumfu, poczucie wygranej.
Wyprzedzanie to Polak wstający z kolan. Wstający z kolan razem z Polską
Policjanci będą mieli mase pisania przy wystawianiu mandatow

O ile trafią na ten fiml
Audi najlepszą przelote wykonało
konto usunięte
2017-05-18, 18:36
konto usunięte
2017-05-18, 18:38
Podstawowy błąd przy wyprzedzaniu, to brak redukcji na niższy bieg. Przecież na trójce jest najlepsze przyśpieszenie w zakresie 80-120 km/h. Sprawdźcie sami.
konto usunięte
2017-05-18, 19:04
Jeżeli żaden z nagrywających niczego nie zgłosił, to gówno im zrobią. Takie nagranie jest jedynie "poszlaką", nie jest dowodem. Wiem, bo się znam.