Siemianowice Śląskie: Policjanci ustalili, że za kierownicą Kii siedział 36-letni mieszkaniec Chorzowa. Mężczyzna został ukarany mandatem w wysokości 3 tys. zł, a na jego konto trafiło 15 punktów karnych.
żmij
2025-01-30, 8:14
No k🤬a!
Przeprosił!
Po co ten hejt?
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.
Burn! Loot! Murder!
zydu
2025-01-30, 8:19
właśnie przerosił i tyle,
ta tepa baba co myslala ze ma studia a nie ma tez przeprosiła i dalej jest ministrem, czy po lewacku ministra ministerczynia, ministrantką
zydu napisał/a:
właśnie przerosił i tyle,
ta tepa baba co myslala ze ma studia a nie ma tez przeprosiła i dalej jest ministrem, czy po lewacku ministra ministerczynia, ministrantką
a mogla isc do Collegium Humanum jak wiekszosc pisiorków i sobie kupic. Głupia c🤬a.
Utylizowac dopoki kogos nie zabije...
Ta k🤬a od polskich nazistów czy szmata od magistra przeprosiły i zero konsekwencji, a tutaj chłop również przeprosił, a mu każą płacić i punkty dają ? Trudno zrozumieć. Fajnopolacy niech wytłumaczą.
Krak
2025-01-30, 10:27
żmij napisał/a:
Przeprosił!
hooja - nie przeprosił, jakbyś jeździł współczesnymi samochodami to byś wiedział, że włączają "awaryjne" przy gw🤬townych hamowaniach
Siemianowice hahahaha dobre bo polskie leci piwo xD a wiecie że MIUOSH czy jakoś tak, taki frajerek raperek jest z siemianowic ale się nie pucuje bo mają nagrane jak żre gówno hahahaha ahhh siemianowice ciekawy rejon ^^
Mieszkaniec Chorzowa urodzony na ukrainu?
Krak napisał/a:
hooja - nie przeprosił, jakbyś jeździł współczesnymi samochodami to byś wiedział, że włączają "awaryjne" przy gw🤬townych hamowaniach
C🤬ja tam. Samochód przeprasza z automatu, potem ten ślepy Baran a ty się czepiasz...
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.
Burn! Loot! Murder!
Pablohasan85 napisał/a:
a mogla isc do Collegium Humanum jak wiekszosc pisiorków i sobie kupic. Głupia c🤬a.
Tam i POWcy i PiSowcy razem studiowali. Tak jak razem chleją za hajs podatników-debili myślących, że między nimi jest jakaś różnica.
Przeprosił i wychanował. Każdemu się zdarza.
@Prosty: Pato zjadło go, wysrało i znów ulepiło z gówna!!!
KozYoŁ napisał/a:
@
: Pato zjadło go, wysrało i znów ulepiło z gówna!!!
Buahahhaha ja mam te klipy uahahahaha j🤬em hahaha sie ma cześć xD
Przeprosił
Dobry z niego człowiek