Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Wyrok za pedofilię
BongMan • 2012-09-17, 20:06
Cytat:

Na łączną karę trzech lat i dziewięciu miesięcy bezwzględnego więzienia skazał w poniedziałek Sąd Okręgowy w Nowym Sączu 62-latka, który wykorzystał seksualnie 15 dziewczynek w wieku od 8 do 13 lat.

W trakcie śledztwa mężczyzna nie przyznawał się do winy. Podczas pierwszej rozprawy w poniedziałek przed sądem oskarżony przyznał się do zarzucanych mu czynów. Sąd tego samego dnia ogłosił wyrok.

Prokuratura oskarżała Stanisława B. o to, że w okresie od kwietnia do października 2011 r. w kilku miejscowościach okręgu nowosądeckiego dopuścił się zgw🤬cenia sześciu małoletnich dziewczynek, oraz o dopuszczenie się przestępstw w postaci innych czynności seksualnych na szkodę ośmiu małoletnich dziewczynek. B. był również oskarżony o naruszenie nietykalności cielesnej innej ze swoich małoletnich ofiar. Prokuratura wnioskowała o karę pięciu lat pozbawienia wolności.

Śledczy uznali, że w chwili popełniania przestępstw 62-latek miał "znacznie ograniczoną zdolność rozpoznania ich i pokierowania swoim postępowaniem", dlatego sąd zastosował nadzwyczajne złagodzenie kary. Stanisław B. ma poddać się leczeniu zaburzeń seksualnych.

Stanisław B. został zatrzymany 27 października 2011 r. i osadzony w areszcie.

Wyrok nie jest prawomocny. Ze względu na dobro pokrzywdzonych dzieci rozprawa toczyła się za zamkniętymi drzwiami.

wiadomosci.onet.pl/regionalne/krakow/mezczyzna-wykorzystujacy-seksualn...

On dostał 3 lata i 9 miesięcy za posuwanie dzieci.
Raper, Metrowy, dostał 2 lata za posiadanie 0,44g marihuany.
Gdzie ja k🤬a żyję?
Jedynym pocieszeniem jest fakt, że gościu pewnie szybko zadynda na tygrysie.

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
Konto usunięte 2012-09-17, 20:28
jedyne co zadynda to twoja faja, jemu nie zrobią nic, bo zamiast do ancla pójdzie do kurortu na miting fanów napoleona
Zgłoś
nuker92 2012-09-17, 20:51 55
45miesięcy za 15 dziewczynek, po 3 miesiące za sp🤬olenie jednemu dziecka całego życia.

Jak nigdy nikogo nie uderzyłem, to takiego pana bym chyba zatłukł gołymi rękami...
Zgłoś
Kupa_w_majtkach 2012-09-17, 21:42 4
Oby za kratami panowie zrobili co trzeba. Wykonali sprawiedliwszy wyrok niż nasz kochany sONd

podpis użytkownika

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Zgłoś
~Faper Noster 2012-09-17, 21:46 1
Dudeczek napisał/a:

Oby za kratami panowie zrobili co trzeba. Wykonali sprawiedliwszy wyrok niż nasz kochany sONd

Świetny plan. A później płaćmy mu odszkodowanie z naszych podatków za krzywdy doznane w więzieniu. Puknij się w głowę.

podpis użytkownika

21 = 3 * 7
Zgłoś
Konto usunięte 2012-09-17, 22:28 10
15 dziewczynek wykorzystanych seksualnie, a ten stary fiut ma złagodzenie kary.. takie rzeczy tylko w Polsce.
Zgłoś
nuker92 2012-09-17, 22:34 14
Faper Noster napisał/a:

Świetny plan. A później płaćmy mu odszkodowanie z naszych podatków za krzywdy doznane w więzieniu. Puknij się w głowę.

niech zrobią tak, żeby już od nikogo nie mógł się niczego ubiegać
Zgłoś
Konto usunięte 2012-09-17, 23:22 3
średnio jakieś 2.14 dziewczynki na miesiąc... (15dziewczynek w okresie 7m-cy)
prawie seksualny abstynent...

k🤬a, sadistic mi się udziela.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-09-18, 0:31
dziwie sie rodzicom tych dziewczynek...
jakby jedna z nich byla moja corka to bym smiecia rozczlonkowal...
pierwsze palce, rece, nogi, oczy, uczy, az by sam korpus zostal, wiadomo wszystko na zywca, zeby odczuwal bol.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-09-18, 1:55 1
BongMan napisał/a:

Jedynym pocieszeniem jest fakt, że gościu pewnie szybko zadynda na tygrysie.

i własnie za to stwierdzenie leci piwo.

Czego nie wymierzy wymiar sprawiedliwości, to wymierzą ludzie.
Zgłoś
Koziol87 2012-09-18, 6:24 1
niestety niezadynda... niemoże być trzymany w jednej celi z "normalnymi" więźniami. :/
Zgłoś
Eliot Imperio 2012-09-18, 11:50
i tak klawisz nada za co koleś siedzi. będzie miał przej🤬e nawet jak będzie siedział z frajerami za alimenty czy inne ścierwo. Tam panują inne zasady i każdy dobrze wie za co kto siedzi.
Zgłoś
Cryan 2012-09-18, 16:50 3
Eliot Imperio i podobni. Coś mi się zdaje, że za dużo symetrii. C🤬ja mu zrobią.
Zgłoś
the1funky 2012-09-18, 23:05 2
Oprócz wyroku 3 lat i 9 miesięcy, został też przeniesiony do innej parafii
Zgłoś
Wasili666 2012-09-18, 23:13 1
Za pedofilie nie powinno byc wyrokow. Odrazu uciac fujare i przeszczepic z nosem na oznaczenie osobnika

podpis użytkownika

Sa momenty, sa chwile, sa ludzie i sa debile
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie