Jakim trzeba być człowiekiem żeby ubierać sie w obcisłe rajtuzy i uważać że jest sie najważniejszym na drodze? To już te k🤬y z ciężarówek nie mają tak wyj🤬ego ego!
No faktycznie - wszyscy są tacy sami. Wiem, bo znam wszystkich i gadałem o tym z nimi. Za najważniejszego na drodze uważają się politycy (ogólnie przedstawiciele władzy - ha tfu!), służby i niektóre autop🤬ki (vel autohomo).
[ Dodano 2025-04-27, 19:59 ]
Widać że cię spodenki obciskają.
Widać, żeś z🤬b i cię łeb uwiera od nadmiaru gówna w nim.
[ Dodano 2025-04-27, 20:02 ]
kazdy rowerzysta srednio 2 razy na miesiac musi cos sobie zrobic
Nie każdy. Niestety masz danezdupy.pl
[ Dodano 2025-04-27, 20:03 ]
Gość musi byc totalnym lamusem ze ma cos do kolarzy czy tam rowerzystów
No raczej - nie inaczej.
J🤬e pedzie. Tamten drugi to powinien jeszcze podbiec to tego pierwszego i mu dupę jęzorem wychlapać
Pewne wpisy i skojarzenia wymagają oceny fachowca.
pl.wikipedia.org/wiki/Wolne_skojarzenia
No faktycznie - wszyscy są tacy sami. Wiem, bo znam wszystkich i gadałem o tym z nimi. Za najważniejszego na drodze uważają się politycy (ogólnie przedstawiciele władzy - ha tfu!), służby i niektóre autop🤬ki (vel autohomo).
Widać, żeś z🤬b i cię łeb uwiera od nadmiaru gówna w nim.
Nie każdy. Niestety masz danezdupy.pl
No raczej - nie inaczej.
Obrońca pedalarz na sadolu? Męskie dupeczki w getrach tu oglądasz?
Obrońca pedalarz na sadolu? Męskie dupeczki w getrach tu oglądasz?
Kolejny z🤬b na sadolu? No tak, oczywiście że tak, a kogo mogłem się tu spodziewać. Nie interesują mnie twoje upodobania, jak coś. Masz problemy z tak prostymi tekstami i z czytaniem ze zrozumieniem, intelektualisto? Podstawówkę skończyłeś? Z jakimi ocenami? Gdzie bronię pedalarzy czy rowerzystów? Mi chodzi tylko o zj🤬y opis zj🤬ego autora. Nie dziękuj, nie proś, nie przepraszaj - nie potrzebuję tego.
Kolejny z🤬b na sadolu? No tak, oczywiście że tak, a kogo mogłem się tu spodziewać. Nie interesują mnie twoje upodobania, jak coś. Masz problemy z tak prostymi tekstami i z czytaniem ze zrozumieniem, intelektualisto? Podstawówkę skończyłeś? Z jakimi ocenami? Gdzie bronię pedalarzy czy rowerzystów? Mi chodzi tylko o zj🤬y opis zj🤬ego autora. Nie dziękuj, nie proś, nie przepraszaj - nie potrzebuję tego.
Ale odpowiedzieć musisz bo inaczej się zesrasz, że nie masz ostatniego zdania. Poluzuj pedalskie getry.
Ale odpowiedzieć musisz bo inaczej się zesrasz, że nie masz ostatniego zdania. Poluzuj pedalskie getry.
ale wiesz, ze robisz dokladnie to samo? Xd
ale wiesz, ze robisz dokladnie to samo? Xd
Wiem, ale ja mogę bo jestem poj🤬y i nienawidzę pedalarzy w getrach i ich obrońców.
Wiem, ale ja mogę bo jestem poj🤬y i nienawidzę pedalarzy w getrach i ich obrońców.
A, to nawet spoko.
Tak sobie myślę czy nie wolałbyś nienawidzić np poniedziałków?
Ja nienawidzę np niedziel bo mi wtedy ludzie psują estetykę krajobrazu gdy przechadzam się z cygarem więc w pełni rozumiałbym taką postawę

Jakim trzeba być człowiekiem żeby ubierać sie w obcisłe rajtuzy i uważać że jest sie najważniejszym na drodze? To już te k🤬y z ciężarówek nie mają tak wyj🤬ego ego!
K🤬y z ciężarówek, k🤬y z rowerów, a ty dziecko, jesteś k🤬ą z czego? Bo że k🤬ą jesteś to nie mam żadnych wątpliwości.
K🤬y z ciężarówek, k🤬y z rowerów, a ty dziecko, jesteś k🤬ą z czego? Bo że k🤬ą jesteś to nie mam żadnych wątpliwości.
Ja? Ja jestem k🤬ą z ciężarówki, ale jak już o k🤬ach gadamy to zapomniałeś wymienić z imienia swojej mamy Swietlany. Mam ją tu w kabinie regularnie

podpis użytkownika
Poradnia analizy związków partnerskich. Pomożemy przeanalizowć twój przypadek!Ale odpowiedzieć musisz bo inaczej się zesrasz, że nie masz ostatniego zdania. Poluzuj pedalskie getry.
Chyba właśnie ty...
Ostatnio zdałem sobie sprawę, skąd takie opisy i komentarze w niniejszym portalu.
Mianowicie większość "sadoli" (użytkowników sadistic.pl) to najprawdopodobniej osoby niepełnosprawne (psychicznie i/lub fizycznie). Zapewne stąd właśnie pochodzi ich frustracja, którą przenoszą do internetu i wylewają na tej stronie. Niepotrzebnie czują się gorsi, mając siebie niesłusznie za życiowych przegrywów - szczerze im współczuję. Takie osoby też są potrzebne i pożyteczne dla społeczeństwa. Jest wiele zajęć i pracy, które mogą wykonywać niejednokrotnie lepiej niż osoby w pełni sprawne.
Dlatego odwołuję moje gorzkie słowa w niektórych komentarzach i za nie przepraszam, życząc zdrowia i pogody ducha na co dzień.
Proszę o wyrozumiałość, wszak każdemu zdarza się pomylić i popełniać błędy, a sztuką jest je zauważyć, przyznać się do nich i próbować naprawić wyrządzone nimi szkody lub przynajmniej za nie przeprosić i starać się zadośćuczynić za ew. krzywdy czy straty - dziękuję i pozdrawiam.