📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:58

Jacson napisał/a:
Ale odpowiedzieć musisz bo inaczej się zesrasz, że nie masz ostatniego zdania. Poluzuj pedalskie getry.
ale wiesz, ze robisz dokladnie to samo? Xd
Dobry wyścig, emocje nawet się pojawiły. Ktoś rozpoznał co stanęło na drodze? Znowu jakiś nadgorliwy fan drużyny przeciwnej?

Jacson napisał/a:
Ale odpowiedzieć musisz bo inaczej się zesrasz, że nie masz ostatniego zdania. Poluzuj pedalskie getry.
Chyba właśnie ty...
Ostatnio zdałem sobie sprawę, skąd takie opisy i komentarze w niniejszym portalu.
Mianowicie większość "sadoli" (użytkowników sadistic.pl) to najprawdopodobniej osoby niepełnosprawne (psychicznie i/lub fizycznie). Zapewne stąd właśnie pochodzi ich frustracja, którą przenoszą do internetu i wylewają na tej stronie. Niepotrzebnie czują się gorsi, mając siebie niesłusznie za życiowych przegrywów - szczerze im współczuję. Takie osoby też są potrzebne i pożyteczne dla społeczeństwa. Jest wiele zajęć i pracy, które mogą wykonywać niejednokrotnie lepiej niż osoby w pełni sprawne.
Dlatego odwołuję moje gorzkie słowa w niektórych komentarzach i za nie przepraszam, życząc zdrowia i pogody ducha na co dzień.
Proszę o wyrozumiałość, wszak każdemu zdarza się pomylić i popełniać błędy, a sztuką jest je zauważyć, przyznać się do nich i próbować naprawić wyrządzone nimi szkody lub przynajmniej za nie przeprosić i starać się zadośćuczynić za ew. krzywdy czy straty - dziękuję i pozdrawiam.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie