Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
SADOL.PL 2025-04-27, 19:56 1
ANALizator777 napisał/a:

Jakim trzeba być człowiekiem żeby ubierać sie w obcisłe rajtuzy i uważać że jest sie najważniejszym na drodze? To już te k🤬y z ciężarówek nie mają tak wyj🤬ego ego!

No faktycznie - wszyscy są tacy sami. Wiem, bo znam wszystkich i gadałem o tym z nimi. Za najważniejszego na drodze uważają się politycy (ogólnie przedstawiciele władzy - ha tfu!), służby i niektóre autop🤬ki (vel autohomo).

[ Dodano 2025-04-27, 19:59 ]
Jacson napisał/a:

Widać że cię spodenki obciskają.

Widać, żeś z🤬b i cię łeb uwiera od nadmiaru gówna w nim.

[ Dodano 2025-04-27, 20:02 ]
ANF82 napisał/a:

kazdy rowerzysta srednio 2 razy na miesiac musi cos sobie zrobic

Nie każdy. Niestety masz danezdupy.pl

[ Dodano 2025-04-27, 20:03 ]
Lipiniorz25 napisał/a:

Gość musi byc totalnym lamusem ze ma cos do kolarzy czy tam rowerzystów

No raczej - nie inaczej.
Zgłoś
htp 2025-04-27, 20:26 2
ks_robak napisał/a:

J🤬e pedzie. Tamten drugi to powinien jeszcze podbiec to tego pierwszego i mu dupę jęzorem wychlapać

Pewne wpisy i skojarzenia wymagają oceny fachowca.

pl.wikipedia.org/wiki/Wolne_skojarzenia
Zgłoś
Jacson 2025-04-27, 21:26 1
Serenus napisał/a:

No faktycznie - wszyscy są tacy sami. Wiem, bo znam wszystkich i gadałem o tym z nimi. Za najważniejszego na drodze uważają się politycy (ogólnie przedstawiciele władzy - ha tfu!), służby i niektóre autop🤬ki (vel autohomo).
Widać, żeś z🤬b i cię łeb uwiera od nadmiaru gówna w nim.
Nie każdy. Niestety masz danezdupy.pl
No raczej - nie inaczej.

Obrońca pedalarz na sadolu? Męskie dupeczki w getrach tu oglądasz?
Zgłoś
eliveruss 2025-04-27, 21:53
Już się bałem, że wpindolił się w jakiegoś innego człowieka, ale na szczęście wyj🤬 w zaparkowany skuter, więc tyle dobrego, że tylko on skończył połamany.
Zgłoś
SADOL.PL 2025-04-27, 22:22
Jacson napisał/a:

Obrońca pedalarz na sadolu? Męskie dupeczki w getrach tu oglądasz?

Kolejny z🤬b na sadolu? No tak, oczywiście że tak, a kogo mogłem się tu spodziewać. Nie interesują mnie twoje upodobania, jak coś. Masz problemy z tak prostymi tekstami i z czytaniem ze zrozumieniem, intelektualisto? Podstawówkę skończyłeś? Z jakimi ocenami? Gdzie bronię pedalarzy czy rowerzystów? Mi chodzi tylko o zj🤬y opis zj🤬ego autora. Nie dziękuj, nie proś, nie przepraszaj - nie potrzebuję tego.
Zgłoś
Jacson 2025-04-27, 23:08 1
Serenus napisał/a:

Kolejny z🤬b na sadolu? No tak, oczywiście że tak, a kogo mogłem się tu spodziewać. Nie interesują mnie twoje upodobania, jak coś. Masz problemy z tak prostymi tekstami i z czytaniem ze zrozumieniem, intelektualisto? Podstawówkę skończyłeś? Z jakimi ocenami? Gdzie bronię pedalarzy czy rowerzystów? Mi chodzi tylko o zj🤬y opis zj🤬ego autora. Nie dziękuj, nie proś, nie przepraszaj - nie potrzebuję tego.

Ale odpowiedzieć musisz bo inaczej się zesrasz, że nie masz ostatniego zdania. Poluzuj pedalskie getry.
Zgłoś
sothis 2025-04-28, 8:35
Jacson napisał/a:

Ale odpowiedzieć musisz bo inaczej się zesrasz, że nie masz ostatniego zdania. Poluzuj pedalskie getry.

ale wiesz, ze robisz dokladnie to samo? Xd
Zgłoś
dus 2025-04-28, 11:56
Dobry wyścig, emocje nawet się pojawiły. Ktoś rozpoznał co stanęło na drodze? Znowu jakiś nadgorliwy fan drużyny przeciwnej?
Zgłoś
Jacson 2025-04-28, 16:49
sothis napisał/a:

ale wiesz, ze robisz dokladnie to samo? Xd

Wiem, ale ja mogę bo jestem poj🤬y i nienawidzę pedalarzy w getrach i ich obrońców.
Zgłoś
sothis 2025-04-28, 17:35
Jacson napisał/a:

Wiem, ale ja mogę bo jestem poj🤬y i nienawidzę pedalarzy w getrach i ich obrońców.

A, to nawet spoko.
Tak sobie myślę czy nie wolałbyś nienawidzić np poniedziałków?
Ja nienawidzę np niedziel bo mi wtedy ludzie psują estetykę krajobrazu gdy przechadzam się z cygarem więc w pełni rozumiałbym taką postawę
Zgłoś
amk2481 2025-04-28, 22:18
ANALizator777 napisał/a:

Jakim trzeba być człowiekiem żeby ubierać sie w obcisłe rajtuzy i uważać że jest sie najważniejszym na drodze? To już te k🤬y z ciężarówek nie mają tak wyj🤬ego ego!

K🤬y z ciężarówek, k🤬y z rowerów, a ty dziecko, jesteś k🤬ą z czego? Bo że k🤬ą jesteś to nie mam żadnych wątpliwości.
Zgłoś
ANALizator777 2025-04-29, 7:00
amk2481 napisał/a:

K🤬y z ciężarówek, k🤬y z rowerów, a ty dziecko, jesteś k🤬ą z czego? Bo że k🤬ą jesteś to nie mam żadnych wątpliwości.

Ja? Ja jestem k🤬ą z ciężarówki, ale jak już o k🤬ach gadamy to zapomniałeś wymienić z imienia swojej mamy Swietlany. Mam ją tu w kabinie regularnie

podpis użytkownika

Poradnia analizy związków partnerskich. Pomożemy przeanalizowć twój przypadek!
Zgłoś
SADOL.PL 2025-04-29, 14:16
Jacson napisał/a:

Chyba właśnie ty...
Ostatnio zdałem sobie sprawę, skąd takie opisy i komentarze w niniejszym portalu.
Mianowicie większość "sadoli" (użytkowników sadistic.pl) to najprawdopodobniej osoby niepełnosprawne (psychicznie i/lub fizycznie). Zapewne stąd właśnie pochodzi ich frustracja, którą przenoszą do internetu i wylewają na tej stronie. Niepotrzebnie czują się gorsi, mając siebie niesłusznie za życiowych przegrywów - szczerze im współczuję. Takie osoby też są potrzebne i pożyteczne dla społeczeństwa. Jest wiele zajęć i pracy, które mogą wykonywać niejednokrotnie lepiej niż osoby w pełni sprawne.
Dlatego odwołuję moje gorzkie słowa w niektórych komentarzach i za nie przepraszam, życząc zdrowia i pogody ducha na co dzień.
Proszę o wyrozumiałość, wszak każdemu zdarza się pomylić i popełniać błędy, a sztuką jest je zauważyć, przyznać się do nich i próbować naprawić wyrządzone nimi szkody lub przynajmniej za nie przeprosić i starać się zadośćuczynić za ew. krzywdy czy straty - dziękuję i pozdrawiam.
Zgłoś
amk2481 2025-04-30, 19:08
ANALizator777 napisał/a:

Ja? Ja jestem k🤬ą z ciężarówki, ale jak już o k🤬ach gadamy to zapomniałeś wymienić z imienia swojej mamy Swietlany. Mam ją tu w kabinie regularnie

Małolat marzący o r🤬aniu radzieckich kurew w ciężarówce. Jestem pod wrażeniem.
Zgłoś