Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Hollow_Man 2020-09-25, 20:24 2
ustąp pierwszeństwa nadjeżdżającym z prawej, klasyczne wymuszenie.
Zgłoś
Stolar900 2020-09-25, 20:25
Ten dorosły zjeb p🤬lony i nie umie jeździć.
Zgłoś
JednorękiBandyta 2020-09-25, 20:28 1
nwonigers napisał/a:

najpierw sie p🤬deczko doinformuj. na stoku koles mialby juz przej🤬e za takie cos.

Przepisy przepisami, za potrącenie kogoś na pasach też mógłbyś pójść siedzieć mimo że ta osoba by ci ewidentnie wtargnęła na ulicę co z tego że przepisy myśleć trzeba samodzielnie zasada ograniczonego zaufania nawet przy prawidłowym zachowaniu obowiązuje a jeszcze jak ktoś tak odp🤬la... Dziecko dzieckiem szkoda ale ojciec debil.
Zgłoś
parolpl 2020-09-25, 20:29 1
@ruddie
Niby tak, ale zawsze jak widzę takie gówniaki to omijam ich z daleka (właśnie żeby nie nabić się na spermę barana).
Zgłoś
Kisieleisik 2020-09-25, 20:37 3
Jak nie umie pilnować gnojaka to prawidłowo .Jak miał ten typ zachamować?!Debil!
Leo3089 napisał/a:

Prawidłowo?! Ty weź się p🤬lnij w ten twój pusty łeb! Wyj🤬e mam czy ktoś się połamie ale nie na to kiedy jest to dziecko. Na stoku to osoba jadąca z góry ma uważać na osoby przed sobą.

Kolejny obrońca ?Za co k🤬a że jechałem prosto a dzieciak mi się wj🤬 poprzek ???Jak nie umie pilnować gnojaka to prawidłowo .Jak miał ten typ zachamować?!Debil!
Leo3089 napisał/a:

Prawidłowo?! Ty weź się p🤬lnij w ten twój pusty łeb! Wyj🤬e mam czy ktoś się połamie ale nie na to kiedy jest to dziecko. Na stoku to osoba jadąca z góry ma uważać na osoby przed sobą.

nwonigers napisał/a:

najpierw sie p🤬deczko doinformuj. na stoku koles mialby juz przej🤬e za takie cos.

Dokładnie .Selekcja naturalna
ruddie napisał/a:

dla tych, którzy znają narty nie tylko z oglądania skoków tego od ssania banana, jest jasne jak słońce, że to wina gówniaka albo opiekuna, który nagrywał - reszta dyskusji to strata czasu na czytanie

Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2020-09-25, 21:05 1
Skrzyżowanie równorzędne, ten z prawej miał pierwszeństwo.
Zgłoś
djpyza 2020-09-25, 21:20 3
nwonigers napisał/a:

przej🤬e to ty masz...... k🤬a głowę że jest tak pusta co ty p🤬lisz ^^^^
Zgłoś
bocianoff 2020-09-25, 21:22 10
Wchodzisz w komentarze i od razu widzisz, który zjeb w życiu nie był na nartach. Typowe polskie schorzenie - nie znam się a się wypowiem.
Zgłoś
Lussy 2020-09-25, 21:46 13
Ładnie ustrzelone, 10 pkt za potrącenie i 10 pkt za zesranie się sp🤬olin w komentarzach, wyłącznie pecety i sp🤬alajcie bachory pilnować.
Zgłoś
Sriot 2020-09-25, 22:18 6
Kiedyś zjeżdżałem na desce i nagle 100metrów przede mną jakiś pajac instruktor cała grupę gęsiego zaczął prowadzić w poprzek CAŁEGO stoku. NO K🤬A, J🤬A LOTERIA, żeby trafić pomiędzy i się nie skuć. Jak przejechałem to typ zaczął się pruć jeszcze, że mu przeszkadzam w szkoleniu. Taka padaka to jest nagminna i te bombelki tak samo.
Zgłoś
Mom and Death 2020-09-25, 22:22 2

podpis użytkownika

Zgłoś
Andriu996 2020-09-25, 22:31 9
Leo3089 napisał/a:

To ty się p🤬lnij w łeb, najlepiej młotkiem. Stokiem zjeżdża się w dół, a nie w poprzek. Głupota jednak boli. Ale co będę ci tłumaczył, rozumem pewnie nie grzeszysz jak ta mała idiotka.
Zgłoś
Praxis 2020-09-25, 22:37 3
satariel napisał/a:

Karyny i tatusie się zlecą zaraz, będą bronić gówniaka, chowanego c🤬jowo przez ojca, że zjeżdżali w poprzek ruchliwego stoku pełnego dorosłych. Zamiast na plac zabaw pewnie chodzi na siłownię z sebiksami. W poprzek stoku pop🤬la, nie patrzy gdzie i jak dorosły ważący 80kg ma wyhamować, bo gówniak się pod nogi pcha? Jesteście daremni, ale selekcja zrobi z waszymi bachorami być może to samo i nie przekaże sp🤬olonych genów dalej.

Widać, że kolega nigdy na nartach nie był i nie wie jakie zasady na stoku panują. W dodatku tyle pozytywnych reakcji na takie brednie utwierdza mnie w przekonaniu, że żyjemy w gównie przez głos głupiej i niedoinformowanej większości.
Zgłoś
ellsworth 2020-09-25, 22:39 4
Andriu996 napisał/a:

To ty się p🤬lnij w łeb, najlepiej młotkiem. Stokiem zjeżdża się w dół, a nie w poprzek. Głupota jednak boli. Ale co będę ci tłumaczył, rozumem pewnie nie grzeszysz jak ta mała idiotka.

Jakby w dół nie zjeżdżała to nie zjeżdżałaby wcale, tylko stała w miejscu.

O czym wy w ogóle dyskutujecie?!? ZAWSZE będący wyżej ma jechać tak by nie wjechać w jadącego niżej, niezależnie czy ten jedzie przodem, tyłem, czy nie jedzie wcale leżąc przewrócony na śneigu, to zasranym obowiązkiem jadącego z góry jest tak przyjać tor jazdy i poruszać się z taką prędkością by nie zderzyć się z będącym niżej. ZAWSZE to jest jego WYŁĄCZNA odpowiedzialność. Jak zjeb widział że ktoś jest niżej to się go omija szerokim łukiem a nie jedzie po czubkach nart z myślą że może się uda. Tym razem się nie udało i c🤬j powinien za takie coś odpowiadać jak za usiłowanie zabójstwa. Może by się hołota nauczyła jak się jeździ na stoku wśród ludzi a nie zap🤬lała na oślep jak poj🤬a!
Zgłoś
s................l 2020-09-25, 22:58 8
ellsworth napisał/a:

Jakby w dół nie zjeżdżała to nie zjeżdżałaby wcale, tylko stała w miejscu.
O czym wy w ogóle dyskutujecie?!? ZAWSZE będący wyżej ma jechać tak by nie wjechać w jadącego niżej, niezależnie czy ten jedzie przodem, tyłem, czy nie jedzie wcale leżąc przewrócony na śneigu, to zasranym obowiązkiem jadącego z góry jest tak przyjać tor jazdy i poruszać się z taką prędkością by nie zderzyć się z będącym niżej. ZAWSZE to jest jego WYŁĄCZNA odpowiedzialność. Jak zjeb widział że ktoś jest niżej to się go omija szerokim łukiem a nie jedzie po czubkach nart z myślą że może się uda. Tym razem się nie udało i c🤬j powinien za takie coś odpowiadać jak za usiłowanie zabójstwa. Może by się hołota nauczyła jak się jeździ na stoku wśród ludzi a nie zap🤬lała na oślep jak poj🤬a!

C🤬j się tam znasz, w dupie byłeś, gówno widziałeś. Tłumaczyć się nie chce dlaczego.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie