👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:45

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

A najwięcej do powiedzenia mają życiowi nieudacznicy dla których sportem ekstremalnym jest wypicie harnasia po robocie xD
satariel napisał/a:
Karyny i tatusie się zlecą zaraz, będą bronić gówniaka, chowanego ch*jowo przez ojca, że zjeżdżali w poprzek ruchliwego stoku pełnego dorosłych. Zamiast na plac zabaw pewnie chodzi na siłownię z sebiksami. W poprzek stoku popie**ala, nie patrzy gdzie i jak dorosły ważący 80kg ma wyhamować, bo gówniak się pod nogi pcha? Jesteście daremni, ale selekcja zrobi z waszymi bachorami być może to samo i nie przekaże sp***olonych genów dalej.
W dupie byłeś i gówno wiesz. Najpierw się dokształć zanim się wypowiesz, na stoku pierwszeństwo ma zawsze ten z przodu, to ten z tyłu musi uważać. Stary dziad pewnie tylko na krechę umie jeździć.

podpis użytkownika
poker better than life

Wszyscy widzę bez wiedzy... na stoku winna jest zawsze osoba, Która jedzie wyżej. Dlaczego? Bo ona wszystko widzi. Myślicie, że ktoś na stoku interesuje się co się dzieje za nim ? Nie! Każdy uważa co się dzieje przed nim. Tyle w temacie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie