📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:36
Moca172 napisał/a:
No i co w tym złego, że młodzi robią zamówienie na zewnątrz? Bo nie widze w tym nic złego. A Ty spinasz dupe nie wiadomo o co, a czaje, jesteś tym typem co mówi, żeby wszystko pozamykać
Nie, poprostu to dla mnie hipokryzja, ze policja lata, sciga aby tylko sie nie gromadzili powyzej 2 osob na ulicy, a w sklepach budowlanych, czyli oczywiscie pierwszej potrzeby, po kilkadziesiat osob sie gromadzi i tam ofc sie nikt nie zaraza.
Obejszłem_system napisał/a:
zeozwatyelektryk za komuny to Ty w obesranych gaciach biegałeś..
zeozwatyelektryk Za komunt to Ty w obesranych gaciach biegałeś
Czy sugerujesz, że moi rodzice, dziadkowie, wujkowie mi o tym nie opowiadali? Że nie przeczytałem ani jednej książki w tym temacie, ani nie obejrzałem filmów fabularnych czy dokumentalnych?
Weź się zeszczyj sam sobie w ryj i wrzuć na harda...
cesarz1982, jeszcze się może okazać, że nie długo taki przyniesiesz do domu...
Uwielbiam tępaki z obozu PO-KO. Dziś jeszcze psioczą na zły PiS i "nieluckie dyktatóry", a jutro jak mamusia umrze to zamkną pyski.
Nie wiem w jaki sposób nie można by było tego mandatu obalić przed sądem i zmniejszyć do maksymalnie 1k. Na samej górze znajduje się informacja że mandat jest nakładany na podstawie kodeksu postępowania w sprawach wykroczeń. A punkt 95 i 96 wskazują że policja może nałożyć maksymalną karę 1000pln. Dodatkowo powołują się na zapis o nieprzestrzeganiu zasad kwarantanny tylko że z tego co mi wiadomo (z innych wątków) to osba która dostała mandat nie była poddana kwarantannie. Tak więc o ile sędzia nie jest p🤬dą i trzyma się litery prawa a nie klimatu politycznego to mandat jest do obalenia na 100%.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie