👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:14
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pamiętam, w latach pięćdziesiątych można było spotkać jeszcze sporo starych wind, do których się wskakiwało. Teraz przynajmniej wiem, gdzie je wysłali...
Najważniejsze że zdążyła swoje graty zawinąć.
podpis użytkownika
Szkoda gadać.
Też miałem paskudne sny o windach, sprawdzałem w sennikach ale tam nic nie ma.
Mi się z kolei śniły że się trzęsą, rozwalają, jakieś takie niepewne, jadą gdzieś wysoko na jakimś
niepewnym rusztowaniu, albo że jadą ponad budynek, takie męczące sny.
I wiecie co zrobiłem? jak otwarli sferę w BB to tam są windy do parkingu na górze, wyjeżdża jakby ponad
dach bo nad samą "ulicą" galerii dach jest niżej, przejechałem się kilka razy na sam szczyt i pomogło,
już mi się windy przestały śnić
Mi się z kolei śniły że się trzęsą, rozwalają, jakieś takie niepewne, jadą gdzieś wysoko na jakimś
niepewnym rusztowaniu, albo że jadą ponad budynek, takie męczące sny.
I wiecie co zrobiłem? jak otwarli sferę w BB to tam są windy do parkingu na górze, wyjeżdża jakby ponad
dach bo nad samą "ulicą" galerii dach jest niżej, przejechałem się kilka razy na sam szczyt i pomogło,
już mi się windy przestały śnić

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie