👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

mesjasz231 napisał/a:
Taka maleńka uwaga: pedały nie mają dziewczyn;>
Sugerujesz, że jego historia o dziewczynie, to ściema?

@upupup
Hahaha, widzę że mamy tutaj prawdziwy festiwal polaczków-cebulaczków. Ciota, pedał, bogaty tatuś, etc. Żółć z was wychodzi, cebulaki. Gość się dorobił i chwała mu za to. Oby więcej takich.
Hahaha, widzę że mamy tutaj prawdziwy festiwal polaczków-cebulaczków. Ciota, pedał, bogaty tatuś, etc. Żółć z was wychodzi, cebulaki. Gość się dorobił i chwała mu za to. Oby więcej takich.

@wszyscy up : studenci albo gimbusy nie widzę innej opcji, jak może tak zazdrościć ?! mieszkacie pewnie w jakieś patologicznej dzielnicy w warszawie.

Zgaduję: 90% komentarzy up to zawistne napinki lamusów, którym żal dupę ściska, że ktoś ma a oni nie.
Przeczytałem komentarze - miałem rację
Napisałbym co o tym myślę, ale posłużę się tekstem Sokoła, bo idealnie tu pasuje.
Przeczytałem komentarze - miałem rację

Cytat:
Ej, czy ty też wyrównujesz do dołu?
Za mądry dla ciebie, kto mądrzejszy od ogółu matołów?
Za bogaty ten, kto bogatszy niż ty?
Ludzie zachowują się jak ogrodnika psy.
Ej, czy równasz w dół?
Skoro tobie brak, to niech też braknie mu?
Brak mi słów na takie podejście
zawiść, zazdrość, zamiast starać się mieć więcej,
tylko myślisz żeby inni mieli mniej...

W jaki sposób 20 latek założył dobrze prosperującą klinikę medycyny estetycznej, zatrudniając jednych z lepszych lekarzy w kraju? zarabiał jako stajenny i dostał parenaście tysięcy złotych za występ w kilku reklamach i teledysku?
Tyle to kosztuje miesięczna pensja dla dwóch lekarzy.
Tyle to kosztuje miesięczna pensja dla dwóch lekarzy.
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Libertinus napisał/a:
Nie zostaniesz milionerem(bogaty) w uczciwy sposób - po prostu nie zostaniesz.
No. Jak jesteś tumanem to na pewno nie zostaniesz.
Jak byś się trochę zainteresował jak można zdobyć fundusze na biznes (ale nie kolejny zakład wulkanizacji czy pizzerię) to nie ma z tym większych problemów.
Wiem co piszę, bo sam się tą tematyką zajmuję.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie