Jeb*na ciota.
amen
amen
podpis użytkownika
Nie ma ze boli Ma boleć i c🤬j !
bart0lini1 napisał/a:
Jeb*na ciota.
amen
A Pan to twardziel z tą gwiadzką na środku "j🤬a".
Teraz moze zainwestować w operacje krzwej szczęki
/
Ta, tez mu zazdroszczę.

Ta, tez mu zazdroszczę.
podpis użytkownika
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Ciekawe ile tak naprawdę starzy wj🤬i mu na konto na dobry początek.
dla mnie spoko ale czuje że ma bogatego tatusia ....
podpis użytkownika
Jak się nie podoba to wyp🤬alaj
Czy tylko mnie wk🤬ia wąs u prowadzącego?
Co do gościa to dobrze dla niego. Jesli to zrobił bez pomocy pieniędzy tatusia i w 100% samemu pracował to naprawde mu gratuluje. I C🤬J!
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Co do gościa to dobrze dla niego. Jesli to zrobił bez pomocy pieniędzy tatusia i w 100% samemu pracował to naprawde mu gratuluje. I C🤬J!
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

Od tej kasy poj🤬o mu się we łbie.... zobaczcie jak on mówi "ja ja ja i jeszcze raz ja". Nie mówię sam do tego doszedł ale widać, że czuję się lepszy niż inni. Po za tym wygląda strasznie sztucznie ;p

Czy zarobil sam, czy dostal w spadku - miliony na koncie to ustawienie sie do konca w zyciu i tylko to sie liczy.

Ja p🤬le, teraz dziewczyny już całkiem będą miały sp🤬olony wizerunek faceta, jak zobaczą taką c🤬kę z kasą, który doszedł do tego niby od zera.
może i ma w kasę ale jest jełopem ja nie mam kasy i jestem szczęśliwy