👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

No i mamy nowego Małysza. Tylko gdzie pomieścimy 100000 tys ludzi na jego meczach ?
Dajcie spokój koleś wszedł do finału który zresztą przegrał a cały kraj fascynuję się jakby przynajmiej został królem jakiegoś plemienia w afryce.. Wielu mamy sportowców w naszym kraju o których się nie mówi w masowych środkach przekazu a odnoszą znacznie większe sukcesy..
Do samego zawodnika nic nie mam, a mało ludzi wie że jego rodzice dużo zainwestowali w niego taka inwestycja w przyszłość
Do samego zawodnika nic nie mam, a mało ludzi wie że jego rodzice dużo zainwestowali w niego taka inwestycja w przyszłość

Qros22 napisał/a:
Dajcie spokój koleś wszedł do finału który zresztą przegrał a cały kraj fascynuję się jakby przynajmiej został królem jakiegoś plemienia w afryce.. Wielu mamy sportowców w naszym kraju o których się nie mówi w masowych środkach przekazu a odnoszą znacznie większe sukcesy..
Do samego zawodnika nic nie mam, a mało ludzi wie że jego rodzice dużo zainwestowali w niego taka inwestycja w przyszłość![]()
Człowieku, mieć 69 pozycje w rankingu i wygrać pod rząd z czterema zawodnikami światowej klasy. Nie sądzisz, że to fenomen i jednak jest czym się fascynować?
Denerwują mnie ludzie którzy po 4-ech wygranych meczach,porównują Jerzego do Adama Małysza,owszem wygrał te mecze z światowymi gwiazdami,należy mu sie szacunek ale jakie to ma porównanie do Adama który praktycznie co tydzien sprawiał ze wiele Polskich rodzin siedziało przed telewizorami czekając na te dwa skoki. Adam to fenomen,myśle że prędko drugiego takiego nie będzie.

Chciałem wrzucić ten wywiad wczoraj, ale nie wiem czemu nie mogło się dodać. Tak czy inaczej PIWO dla Ciebie!
Łzy radości te prawdziwe najprawdziwsze. Gratulacje!!!!!! Dałeś czadu!

Jeeee... Janowicz słyszę o nim po raz pierwszy i w ogóle to jestem jego wielkim fanem, nie wiem o co chodzi z tym rankingiem ale skoro awansował i mówią w TV to musi być dobrze (o rankingach śmiertelności na syfilis się nie mówi a pewnie Polska jest dość wysoko). Nigdy nie widziałem żadnego meczu, ale od teraz będę wielkim fanem tenisa, może nawet zapiszę się do klubu tenisowego bo to tera bedzie modne...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie