Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:28
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-11-14, 16:28 17
Jak głupi musisz być żeby wrzucić coś takiego?
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-14, 16:34 75
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-14, 16:41 3
Ma racje ale i tak gowno
Zgłoś
Marian Pudzianowski 2012-11-14, 17:16 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
berian 2012-11-14, 19:37 12
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-14, 19:48
berian napisał/a:

Może nie Szymborskiej ale przynajmniej człowieku spróbuj się wysilić. To, że jest to sadistic nie znaczy, że można go bezkarnie zaśmiecać intelektualnym szambem, które jedynie by gimnazjalistą sprawiło ubaw bo występuje w nim słowo "masturbacja" i "dupa".

Świetna rada kolego, postaram się to przemyśleć, pewnie masz duże doświadczenie w tej tematyce w końcu jesteś tu dwa lata, a ja zaledwie dwa miesiące. Jednak pojawia się pewien problem natury statystycznej kiedy spojrzymy na Twoje "piwa", okazuje się bowiem, że 23 000 osób lubi moje posty o niskim poziomie intelektualnym za to jakieś 400 razy mniej osób woli Twój wysublimowany humor. Ciekawe sprawa natury socjologicznej...
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-14, 20:05 6
Zgłoś
berian 2012-11-14, 20:07 6
fryca88 napisał/a:

Świetna rada kolego, postaram się to przemyśleć, pewnie masz duże doświadczenie w tej tematyce w końcu jesteś tu dwa lata, a ja zaledwie dwa miesiące. Jednak pojawia się pewien problem natury statystycznej kiedy spojrzymy na Twoje "piwa", okazuje się bowiem, że 23 000 osób lubi moje posty o niskim poziomie intelektualnym za to jakieś 400 razy mniej osób woli Twój wysublimowany humor. Ciekawe sprawa natury socjologicznej...

Statystycznie wszystko jest ok . Ja po po prostu nie wrzucam rzeczy na sadistica. Wszystkie moje posty to tylko i wyłącznie komentarze. Ale jeżeli chcesz już analizować poziom swoich wypocin na podstawie otrzymanych piw to gratuluje . Pan Darwin by był dumny z twojego osiągnięcia ewolucyjnego. Prawdziwy samiec alfa z ciebie! . Wszystkie laski na "ośce", "blokowisku", "dzielni" czy jak się teraz na to mówi muszą szaleć z podniecenia zdejmując wszystkie części garderoby gdy tylko się pojawiasz w zasięgu wzroku.

A wracając do wątku obrazka, to chyba nie patrzysz na to wmawiając sobie:
- hahahah ale to jest fajne i ciekawe. Mój arcy geniusz znowu mnie zadziwił.

Tak jeszcze na koniec, nawiązując do posta:
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-14, 20:25 7
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-14, 20:37 3
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-14, 20:47 1
Zgłoś
berian 2012-11-14, 20:58 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-14, 22:01 4
Jak ten suchar trafi na główną to chyba tylko dlatego, że chce tego grupa "ateistów" poniżej 14 roku życia, którzy w niedziele przez godzinę udając, że są w kościele siedzą z kolegami pod klatką 3 bloki dalej, żeby mamusia nie zobaczyła...
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-14, 22:57
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem