Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
aaaaaaaaaaaaaa 2019-06-13, 11:28
Ciekawe co na to Najman...
Zgłoś
repowski 2019-06-13, 11:31 2
Zgłoś
~_Yarko_ 2019-06-13, 11:49 2
Sylwek vs Jeff Nippard

Zgłoś
Policeman 2019-06-13, 12:06 48
Nie wiem, może jestem jakimś k🤬a leszczem, ale dla mnie robienie z siebie takiego schaba jest żenujące. O ile trenowanie i rozwijanie ciała jest spoko, ale do pewnego momentu, w którym idzie o sprawność, szybkość, wytrzymałość. W pewnym momencie te ciołki zamieniają się w chodzące kloce, które ani nie są w stanie zamachnąć się czy chociażby przebiec 50 metrów bez zawału serca.
Zgłoś
GuziX 2019-06-13, 12:12 4
Policeman napisał/a:

Nie wiem, może jestem jakimś k***a leszczem, ale dla mnie robienie z siebie takiego schaba jest żenujące. O ile trenowanie i rozwijanie ciała jest spoko, ale do pewnego momentu, w którym idzie o sprawność, szybkość, wytrzymałość. W pewnym momencie te ciołki zamieniają się w chodzące kloce, które ani nie są w stanie zamachnąć się czy chociażby przebiec 50 metrów bez zawału serca.

Choćbyś się zesrał, to jak nie weźmiesz się za SSA to nie będziesz wyglądał jak debil, a i sylwetka po odstawieniu tego gówna nie będzie flakiem w 2 tygodnie. U mnie 50% typa na siłowni jedzie na towarze, z czego połowa wygląda gorzej niż pierwsza grupa na czysto. Zaczyna się od małych dawek teścia, a później psycha chce coraz więcej i się robisz takim schabem, bigorepsja to coraz częstsze zaburzenie psychiczne.

Oczywiście nie ma co liczyć że przy wadze 85 kg wzrośnie 190 będziesz miał 43 w bicepsie, tak to nie działa. Pomijam ile kasy na to gówno idzie
Zgłoś
Lizodup 2019-06-13, 13:33 5
Pedały j🤬e
Zgłoś
xxbartxx32 2019-06-13, 13:42 4
Jaki to kulturysta? Sterydziarz z wodą w mięsniach i zerową kondycją.
Zgłoś
Wiewór 2019-06-13, 13:43 2
No homo, no homo.

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
fumoffu0_0 2019-06-13, 13:53 1
Takie coś się kobietom podoba ?? Toć oni wyglądają jak jacyś mutanci
Zgłoś
ritu4l 2019-06-13, 15:24 2
Ogólnie wielu takich klocków potrafi na luzie sięgnąć każdej partii pleców, zrobić szpagat czy nawet salto. To kwestia mobilności w stawach a nie tego że łapy za duże.

xxbartxx32 napisał/a:

Jaki to kulturysta? Sterydziarz z wodą w mięsniach i zerową kondycją.

A który kulturysta nie jedzie na soku ty mi powiedz? Odpowiedniej by było zapytać co to za sportowiec, więc może to po prostu ze sportem nie ma nic wspólnego, tylko z masturbacją własnego ego? No i z tą wodą to przeginasz, hipertrofia i hiperplazja nie polega na pompowaniu mięśnia wodą, wtedy nie było by tam żadnej siły.

Druga sprawa teściu czy tren w dupę u kulturystów nawet nie ma podjazdu do tego co odp🤬lają np kolarze, przetaczanie j🤬ej krwi i inne chore gówna.

podpis użytkownika

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
s................s 2019-06-13, 15:59
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:

Ciekawe co na to Najman...

Klepałby matę ze śmiechu.
Zgłoś
luka5598 2019-06-13, 16:32
Ulaniec z piwnym brzuchem, świecącym zarośniętym rowem o nóżkach jak, szczudła jak dla mnie równie śmieszny a na pewno bardziej c🤬jowy.
Zgłoś
Musashi_Miyamoto 2019-06-13, 17:00
To to jeszcze mało. Oni muszą mieć specjalne telefony bo nie mogą przyłożyć normalnego telefonu do ucha.

podpis użytkownika

Niezmanipulowany
Zgłoś
Mors_Nigra 2019-06-13, 22:07 2
To nie żaden kulturysta, tylko najzwyklejszy kaleka.

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie