Uwielbiam gdy takim księżniczkom dzieje się krzywda ;3
Konto usunięte
2017-07-02, 20:08
popełnił jeden jedyny błąd - uderzył pierwszy
Trzeba przyznać że murzyn zachował się jak "dzentelmen" po nokaucie nie bił dalej i nie skakał po przeciwniczce.
podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
naprawdę z wielką satysfakcją oglądam filmiki, na których j🤬e księżniczki dostają wp🤬l za swoje zachowanie
Jakieś nieśmiałe te stadne "UUUUUU!!!!!"...
Taki kawał mi się przypomniał (w skrócie)
Żona wybrała się na spotkanie feministek. Na spotkaniu nawkładano jej trochę bzdur do głowy, wraca podniecona do domu. Od drzwi krzyczy do męża "od dziś się zmieni... ja tu rządzę... ty będziesz wykonywał.... ja tu jestem nowym panem domu, ja tu jestem panem". Krzyki usłyszał sąsiad. Wyszedł na klatkę podsłuc🤬je pod drzwiami.
Hałas, krzyki dalej j/w. Nagle w pewnym momencie słychać "jeb!" i cisza. Zaniepokojony dzwoni do sąsiada. Ten otwiera mu drzwi i widzi, że żona sąsiada leży na podłodze w przedpokoju.
Pyta:
- co się stało, czemu leży w przedpokoju?
a sąsiad:
- nic, to nowy pan tego domu - może leżeć, gdzie chce!
na fejsie by mu dowaliła ;D
KlinikaAborcyjna napisał/a:
Trzeba przyznać że murzyn zachował się jak "dzentelmen" po nokaucie nie bił dalej i nie skakał po przeciwniczce.
Zupełnie jak człowiek...
Konto usunięte
2017-07-02, 23:02
K🤬a j🤬y czarny damski bokser
Zapalić krzyż i powiesić go na gałęzi
A czarny to czasem nie jest ciepły? Bo tak trochę się zachowywał
podpis użytkownika
Nie lubię hejterów. I trolli.
Też raz zaj🤬em takiej suce co do mnie skakała, ogólnie jestem spokojny ale powiedziała kilka słów za dużo i ją poskładałem.