Kolejny dobry wykład Davida Duke'a na temat antybiałego rasizmu, wpływie rujnującej multikultury w krajach zachodnich i USA. Na przykładzie Detroit, możemy zobaczyć jak w przyszłości może wyglądać Paryż czy Londyn.
Zapraszam do rzeczowej dyskusji.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Z jednego jestem dumny z naszego kraju. Że jest tak mało atrakcyjny dla ludności z zewnątrz i nie mamy jeszcze tego problemu co Francja, Niemcy, Austria- problem to ten napływający "brud" z zewsząd

Polska górą!
konto usunięte
2012-12-28, 22:34
Mieszkam w Londynie. Mam p******ane.
@up +1.
Mi również się nie widzi tolerować potocznie zwanych brudasów czy kebabów. Przecież wystarczy spojrzeć na to co oni wyprawiają u siebie, a potem spojrzeć tak samo na Europe za kilka lat. Nie jestem tutaj jakoś nastawiony że biały odrazu ma być panem, bo przecież świat jest na tyle duży, tak żeby każdy miał swoje 2x2 i tam ew. się 'rozbrajał' w imię swojego Boga. Zresztą ja jako osoba jeszcze się ucząca też chcę mieć w przyszłości zawód, pieniądz i blisko rodzinę. Jeśli taki napływ będzie jak już ma miejsce to ja wyląduje w śmietniku, goły i wesoły; no ew. pozostaje mi zostawić rodzinę, wybyć do Hameryki i liczyć że tam dostanę ciepłą posadkę w McDonald.
Trzeba zlikwidować arsenał nuklearny USA. Co się stanie gdy zwierzęta go przejmą, strach pomyśleć.
konto usunięte
2012-12-28, 23:00
Jaki sponsor, takie wyniki badań i sondaży jak mówi stare powiedzenie.
"
David Ernest Duke (born July 1, 1950) is a former Grand Wizard of the Knights of the Ku Klux Klan"
Choć pewnie ma rację
konto usunięte
2012-12-28, 23:16
Niestety takie czasy, czarny mówi black power i jest spoko, biały mówi white pride i już jest rasistą.
konto usunięte
2012-12-28, 23:34
Eeeee tam, do Polski to nie dojdzie, za słaby social mamy. Jak zwykle Polska będzie murem przed turbańczykami ale kto o tym pamięta... w końcu "historia" to pojęcie względne.
Szczekacie, szczekacie, a wasze córki i tak będą miały chłopaków Arabów.
On nie mówi o nienawiści ze względu na kolor skóry. Używał tak prostego języka, że na prawdę trzeba mieć angielski cienki jak wąż dupę żeby go nie zrozumieć. Stwierdził jedynie, ze prawa białych są łamane na rzecz kolorowych i że kiedy biali żądają przestrzegania swoich praw są oskarżani o rasizm a sami są ofiarami rasizmu. Powiedział też że Chińczyki mają praktycznie czysto żółty naród a Hindusi czysto brązowy i nikt o to szat nie rwie. Tak samo Afryka jest praktycznie czarna a ameryka płd. czarno brązowa. Problem się pojawia, kiedy biali ludzie w krajach które sami stworzyli i rozwinęli chcą się czuć jak u siebie a nie na wakacjach w dżungli.
konto usunięte
2012-12-29, 0:06
nagminna emigracja ma za zadanie zdestabilizowac spoleczenstwo. W momencie kiedy psy walcza o resztki, wilki objadaja sie glownym daniem.
Kryzys, niewyplacalne dlugi 'publiczne' zostana zniwelowane tylko jednym sposobem.
mikel, ten EUsroseł ppjechał Ci od Hitlera ;/