Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 49 minut temu
Kolejny dobry wykład Davida Duke'a na temat antybiałego rasizmu, wpływie rujnującej multikultury w krajach zachodnich i USA. Na przykładzie Detroit, możemy zobaczyć jak w przyszłości może wyglądać Paryż czy Londyn.

Zapraszam do rzeczowej dyskusji.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
anonymousm 2012-12-29, 0:20 1
Chodzi o to, żeby tych ludzi z innych kontynentów przerobić na Europejczyków, tyle że o nieco ciemniejszej karnacji. Temu ma służyć system edukacji i funduszy celowych. Naprawdę różnice genetyczne między czarnym a białym człowiekiem nie jest większa nić między przypadkowo wybranym białostocczaninem a radomianinem. Skoro hardware się nie różni, to można im wgrać nasz kulturowy software. Dzieci imigrantów w Niemczech są często lepszymi Niemcami od rodzonych Niemców.

Jest rasizm białych i rasizm wymierzony w białych, ale na pewno więcej rasizmu, co proponuje Duke, nie jest receptą na rasizm.
My tych ludzi potrzebujemy, żeby ktoś pracował na nasze emerytury. Musimy tylko ich wychować.
Zgłoś
Dildowagins 2012-12-29, 0:32 2
Pozwolę sobie wkleić link związany z tym tematem od red. Stanisława Michalkiewicza.

michalkiewicz.pl/tekst.php?tekst=2706

Gorąco polecam poszukać na YT jego wystąpień, które trwają niekiedy po 3h i po tych trzech godzinach człowiek odczuwa niedosyt. (:

Pozdrawiam.

podpis użytkownika

jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Zgłoś
Stwórca 2012-12-29, 1:42
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
karol_w 2012-12-29, 2:17 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Gl0BaL 2012-12-29, 2:35 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-29, 2:58
Zgłoś
bloodwar 2012-12-29, 7:13 3
Zgłoś
myha 2012-12-29, 8:47 1
Zgłoś
marna 2012-12-29, 8:53 1
myha napisał/a:

to może i ja napisze parę spraw:

- po pierwsze do Polski żadnej imigracji nie ma, bo kto o zdrowych zmysłach chciał by tu dobrowolnie przyjechać?

znam obywateli Kirgistanu czy nawet Ukrainy, dla których życie w Polsce (czyli przedbramiu zachodu, bo i takie określnie od nich słyszałam) to spełnienie marzeń i snów

reszta Twoich argumentów też średnio do mnie przemawia niestety
Zgłoś
myha 2012-12-29, 9:21
Zgłoś
xaurus 2012-12-29, 10:06
translate z wiki:

"64,4% dzieci urodzonych w Anglii i Walii w 2005 r. zostały zarejestrowane jako Białych Brytyjczyków" czyli 35,6% urodzonych dzieci to kolorowi... Obecnie ta liczba jest większa ale nie udało mi się znaleźć dokładniejszych danych.

47,2% dzieci urodziło się przez kobiety nie-małżeńskie w 2011

a potem wystarczy przeczytać ten artykuł i wyciągnąć wnioski :

sadol.pl/jak-muzulmanie-ciagna-kase-przez-poligamie-w-uk-vt161438.htm
Zgłoś
myha 2012-12-29, 10:44
a dzieci Polek w Wielkiej Brytanii to "biali Brytyjczycy" czy "kolorowi" bo nie wiem jak naszych rodaków określają obecnie? Arabska emigracja w Anglii to bujda, więcej niż Arabów jest tam Hindusów z Indii(nie muzułmanów), Jamajczyków(nie muzułmanie), mieszkańców szeroko pojętej Czarnej Afryki(w większości nie muzułmanie), Polacy(nie muzułmanie), Pakistańczycy(muzułmanie ale nie Arabowie), a dopiero dalej muzułmanie z krajów arabskich
Zgłoś
mikel1994 2012-12-29, 11:03 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-29, 11:21 2
Zachód ma problem z islamem / imigrantami? Może wreszcie zacznie doceniać nasze tradycje. W końcu I RP poradziła sobie z tym problemem doskonale, nie stając sie przy tym dyktaturą, a np. Sienkiewicz, potomek tatarów (słowo murzyn też pochodzi z tatarskiego) uważał się za Polaka.

Jeszcze jedno - kiedy myślę o arabskich terrorystach, wyobrażam sobie fanatyków gotowych na wszystko, którzy muszą udowodnić innym, że tylko oni mają jedyną rację. Jeśli myślę o amerykaninie, widzę fanatycznego amisza / świadka jehowy / mormona który w kiosku może kupić spluwę i zmasakrować szkołę, żeby pokazać, że tylko jego wyznanie jest prawdziwe. Gdzie jest różnica?
Zgłoś
myha 2012-12-29, 11:33
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem