Jak tylko zobaczyłem to gówno, wiedziałem że w filmie pojawi się jakiś cz🤬ch....

Bakus, chyba chciałeś napisać "Jak tylko zobaczyłem gówno, wiedziałem że w filmie pojawi się grupa innych chodzących gówien.

myślałem że sie rozjebie tym czy coś , ale gówno szkoda czasu na jakiegos j🤬ego asfalta i grubasa z bródką
Co w tym takiego sadystycznego? Samochód go nie p🤬lnął, kół nie pogubił, stacja benzynowa nie wybuchła... Dupa, PIWA za to nie będzie !!!

Ta j🤬 mudżynów XD
czemu pod stacja paliw?
bo zaraz trzeba zatankować...
toc to bak w 5 min wpier**** xD
czemu pod stacja paliw?
bo zaraz trzeba zatankować...
toc to bak w 5 min wpier**** xD

k🤬a nie myslalem ze na tej stronei bede k🤬a ogladać quady
nie jestem wielkim fanem motoryzacji ale k🤬a nie widze w tym nic sadystycznego
nie jestem wielkim fanem motoryzacji ale k🤬a nie widze w tym nic sadystycznego
2 YouTub sie tu robi ..
podpis użytkownika
Sanity is for the weak
ha7e no jak nie widać nic sadystycznego są przecież murzyny a murzyny to p🤬loni sadyści

@valadil dobra może lubisz quady albo murzynów, nie ważne ale nie wrzucaj więcej takich gówien

czemu niby opróżniony.... boże, to nie jest 1000Koni mechanicznych, tylko 1000 cm3 pojemności.
Pewnie teraz wyskoczy na mnie banda super znawców mówiących : " no co ty nie powiesz" ale taka prawda ze dopiero ode mnie sie tego dowiadujecie.
Taka anegdotka.
Pewnie teraz wyskoczy na mnie banda super znawców mówiących : " no co ty nie powiesz" ale taka prawda ze dopiero ode mnie sie tego dowiadujecie.
Taka anegdotka.