Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Przychodzi baba do lekarza:
-Panie doktorze, cierpię na dziwną przypadłość. Ciągle puszczam bąki. Na moje szczęście są one bezgłośne i bezwonne. O, nawet jak tu teraz stoję to puściłam ich z 8 i nic nie czuć.
Lekarz popatrzył, pokrzywił się, podrapał za uchem, wypisał receptę i zaprosił na konsultację za tydzień.

Tydzień później baba wpada z pretensjami:
- Gucio warte te pana leki, bąki zrobiły się tak śmierdzące że nie da się wytrzymać!
Lekarz na to:
- OK, węch przywróciliśmy, teraz zajmijmy się słuchem
Zgłoś
woj4ek 2011-06-04, 18:04
"Gucio warte"? :|
Zgłoś
Sundowner 2011-06-04, 18:30 52
twojamatkajestgruba napisał/a:

Gucio warte

podpis użytkownika

Sugeruję:
1. Przestać szczekać.
2. Jeśli pierwsze się nie podoba, to:
3. Wyp🤬alać.
Zgłoś
twojamatkajestgruba 2011-06-04, 19:25 4
Napisanie 'c🤬ja warte' zaspokoiłoby was 'sadystycznie'? Babcie tak mówią, co poradzę...
Zgłoś
Sundowner 2011-06-04, 19:32
twojamatkajestgruba napisał/a:

Babcie tak mówią

No raczej nie tutaj...

podpis użytkownika

Sugeruję:
1. Przestać szczekać.
2. Jeśli pierwsze się nie podoba, to:
3. Wyp🤬alać.
Zgłoś
spiepszaj_dzbanie 2011-06-04, 20:28
przychodzi baba do lekaża, a tam zamknięte.
hahaha ale mnie się dżoły trzymają

podpis użytkownika

katana wa bushi no tamashi
Zgłoś
o................5 2011-06-04, 21:04
idzie baba do lasu a dziadek też ma landrynki. jak przypalac sucharem to niech będzie mass destruction. patrzy rolnik przez okno a tam w gruncie rzeczy.
Zgłoś
S................d 2011-06-05, 0:25 1
Jak nazywa się suczka psa rasy chart w skrócie?
suchar-t
Zgłoś
j................0 2011-06-05, 11:13 10
powyższe posty chyba dosyć wyraźnie dały ci do zrozumienia że jak nie nawrzucasz kurew i c🤬jów do kawału to nie przejdzie (bo to niesadystyczne chyba, nie wiem, nie znam się)
Zgłoś
eu4yaon 2011-06-05, 11:16 1
Za malo K🤬A k🤬a..
Zgłoś
DzbiQu 2011-06-05, 12:12
mam 3 pytania:

1. Co to za baba?
2. Jak lekarz jej powiedział, że zajmie się jej słuchem skoro jest głucha do k🤬y nędzy?

3. Czemu cenzurujesz tu dowc🤬y?

podpis użytkownika

Forza Milan!!!
Zgłoś
twojamatkajestgruba 2011-06-05, 13:09 1
QDzbiQu

A czemu cenzurujesz słowo 'dowcip' (tak wiem, że to bot).

Jak to 'co to za baba'? Nie wiem, k🤬a - jakaś. Stara i brzydka (użyłem brzydkiego słowa! Ale ze mnie sadysta )
Może jej to wykrzyczał, napisał (ślepa nie była), zamigał...czy nie możesz po prostu przeczytać kawału, zrobić 'hahaha', podrapać się po jajach (ha! double sadol blast) i zjeść batona?
Pozdro
Zgłoś
n................6 2011-06-05, 15:11 1
Tak mnie to frustruje, jak ktoś się boi "k🤬ą zarzucić", że ja p🤬le!!! Mam ochotę wyj🤬 komputer przez okno... Na sadolu gucia warte hahahahahah ja p🤬le. Ta strona schodzi na psy.
Zgłoś
twojamatkajestgruba 2011-06-05, 16:32 1
@up
Ale nie zapomnij od razu wyskoczyć za komputerem. Poluzuj, jeśli Cię ciśnie. to, ze sobie nabluzgasz nie robi z Ciebie 'baddassa' a tylko kogoś o bardzo ubogim zasobie słownictwa - skoro nie potrafisz zastąpić tych słów innymi.
ale mu k🤬a powiedziałem!!
Zgłoś
suchy945 2011-06-05, 20:39
Lestatt napisał/a:

Obrazek

I co z tego że napisał "Gucio warte ? Kawał nie rozśmieszył Cię tylko dlatego że nie było w nim wulgaryzmu ? Jak widać plebs śmieszą tylko "k🤬y".
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie