Co widzimy?
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<podpis użytkownika
znowu wróciłem na sadolaNie tłumacz się pisowski tłuku ze spraną przez tvpis łepetyną. Zostałeś szybciutko zaorany i tyle w temacie a teraz możesz wracać do oglądania tvp DezInfo. Dla was, pisowskich kretynów, jak ktoś nie ogląda tvpis to odrazu zwolennik po, tvnu i wyborczej i nie pojmujecie, j🤬e pisowskie lemingi, że można nie oglądać ani jednego ani drugiego. Szczególnie pisowskie k🤬y lubią szufladkować ludzi i dzielić na zwolenników pis i po. Gardzę wami jak mało kim. W tvpis powiedzą, żebyś zjadł gówno to zeżresz i jeszcze poprosisz o dokładkę a jak ja odmówię to zaczniesz swoje żałosne p🤬lenie, że w tvnie zakazali mimo iż wyraźnie kilka razy zaznaczyłem, że nie oglądam ani jednego ani drugiego syfu.
podpis użytkownika
I tak to jest.Z tym że widzę że o jednej kwestii zapomniałeś...
W naszej poprzedniej "dyskusji" to TY!! pierwszy poruszyłeś temat oglądanie prze zemnie TVPiS, jak to ładnie ująłeś....
Ale jak ja w następnym komentarzu wspominałem o tobie i TVNiemcy to nagle dostałeś sraczki.
Więc jak to jest z tobą? Ty możesz innych szufladkować a ciebie inni nie mogą?
Czyli nie dość że jesteś lewackim zjebem to jeszcze i hipokrytą????
Co do reszty... Czy ty myślisz że ja wami nie gardzę? Oczywiście że tak, jak każda sprzedajną niemiecką k🤬ą.
Teraz macie jednego więcej w waszym k🤬idołku, z tego co słyszałem. Takiej k🤬y w polityce jak giertych to jeszcze w naszym kraju nie było.
Masz już na kogo głosować. Pasujecie do siebie...
Jego elektorat
podpis użytkownika
I tak to jest.Się dowiedz debilu kto przywiózł kilka tysięcy wschodnich niedawno pajacu pisowski
Przecież sam się j🤬y pisowski tłuku przyznałeś do oglądania tvpis więc sam się zaorałeś. Nie tłumacz się teraz bo marnie ci to wychodzi. Jesteś j🤬ym pisowskim lemingiem łykającym propagandę morawieckiego jak młody pelikan. Rządowa reżimówka zrobiła ci zupę z mózgu ty prawie 50 letni dziadku z wodogłowiem. Twoje jedyne argumenty to pisowskie propagandowe p🤬lenie, że ,,jestem niemcem, oglądam tvn i popieram po" i dalej j🤬y kretynie nie rozumiesz, że nie muszę być za platformą żeby j🤬 pisowskie ścierwa. Takim śmieciom powinni odbierać prawa wyborcze. Przez takie podstarzałe k🤬iska młodzi będą mieli pod górkę w tym kraju.