W ciężarówce nastąpił wyciek oleju silnikowego z turbosprężarki do kolektora dolotowego skutkując ciągłym samozapłonem, nawet po przekręceniu kluczyka. Silnik działał dotąd aż przepalił prawie cały olej silnikowy i się zatarł. Całkiem ciekawy efekt. W waszych samochodach z silnikiem diesla też się to może stać, więc nie zaniedbujcie swoich aut.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:22
🔥
Niewypał
- teraz popularne
w benzyniakach wystarczy wyłączyć zapłon. Bez iskry panie nie popali, za niskie ciśnienie.
Realbartu napisał/a:
tak jak mowisz o ile to nie automatyczna skrzynia,wtedy czekac na smierc
Sciągasz go hamulcem dodatkowym i dusisz na najwyższym biegu, o ile dobrze widzę to jest z naczepą więc udusiłby go...
ktoś dobrze napisał można zdusić na najwyższym biegu ale w sam, osobowych i w manualu, automat odpada. można ściącinąć wąż z dolotu ale przy takim ryku silnika mało kto odważy się zbliżyć ;d
Panowie- Jeżeli wasz diesel zacznie palić swoje smarowidło to jedynym ratunkiem dla niego jest zamknięcie dopływu powietrza co przy turbodieslu może być trudne.
Filmik fajny, ale nudny- Lepsze są Dieslowskie silniki forda wchodzące powyżej 10 tysięcy obrotów podczas runaway'a
Filmik fajny, ale nudny- Lepsze są Dieslowskie silniki forda wchodzące powyżej 10 tysięcy obrotów podczas runaway'a
Wszystko fajnie pięknie. W TEORII.
W praktyce już widzę to jak podchodzicie do buchającego dymem silnika z którego możecie dostać tłokiem w ryj i szukacie gumowej rury doprowadzającej powietrze a następnie wciskacie w nią ze stoickim spokojem swoje osrane gacie.
Panowie wszystko dzieje się w czasie sekund. Zanim ściągniecie gacie swoje lub dziewczyny to już jest po silniku.
Dżamal Z całym szacunkiem ale nie pisz już takich wypracowań bo raczej nikomu nie będzie się chciało tego czytać.
Ja generalnie uważam że każdy tutaj piszący w tym ja ma racje.
Efekt? Taki jak na filmiku.
Jak widać gość boi się podejść do rozbieganej osobówki. Tak więc widzę naszych dzielnych sadoli jak gmerają przy cieżarowym.
W praktyce już widzę to jak podchodzicie do buchającego dymem silnika z którego możecie dostać tłokiem w ryj i szukacie gumowej rury doprowadzającej powietrze a następnie wciskacie w nią ze stoickim spokojem swoje osrane gacie.
Panowie wszystko dzieje się w czasie sekund. Zanim ściągniecie gacie swoje lub dziewczyny to już jest po silniku.
Dżamal Z całym szacunkiem ale nie pisz już takich wypracowań bo raczej nikomu nie będzie się chciało tego czytać.
Ja generalnie uważam że każdy tutaj piszący w tym ja ma racje.
Jak widać gość boi się podejść do rozbieganej osobówki. Tak więc widzę naszych dzielnych sadoli jak gmerają przy cieżarowym.
enjoypoznan napisał/a:
Ja generalnie uważam że każdy tutaj piszący w tym ja ma racje.Efekt? Taki jak na filmiku.
No niestety, ludzie nie mają racji a wystarczy to co napisałem przeczytać pobieżnie, by wiedzieć co i jak, ale rozumiem, wtórny analfabetyzm i skretynienie społeczeństwa sprawia że nawet taki niedługi tekst trudno przeczytać.
enjoypoznan napisał/a:
Mi na przykład czytanie nie sprawia trudności
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie