Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:27
W ciężarówce nastąpił wyciek oleju silnikowego z turbosprężarki do kolektora dolotowego skutkując ciągłym samozapłonem, nawet po przekręceniu kluczyka. Silnik działał dotąd aż przepalił prawie cały olej silnikowy i się zatarł. Całkiem ciekawy efekt. W waszych samochodach z silnikiem diesla też się to może stać, więc nie zaniedbujcie swoich aut.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-04-19, 16:06
w benzyniakach wystarczy wyłączyć zapłon. Bez iskry panie nie popali, za niskie ciśnienie.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-19, 16:09 1
zagadka mgły smoleńskiej rozwiązana
Zgłoś
tomek2302 2013-04-19, 16:21
Realbartu napisał/a:

Sciągasz go hamulcem dodatkowym i dusisz na najwyższym biegu, o ile dobrze widzę to jest z naczepą więc udusiłby go...

tak jak mowisz o ile to nie automatyczna skrzynia,wtedy czekac na smierc
Zgłoś
ArkaSzatana 2013-04-19, 16:28 5
Dokładnie!

Zgłoś
ffsapher 2013-04-19, 16:31
ktoś dobrze napisał można zdusić na najwyższym biegu ale w sam, osobowych i w manualu, automat odpada. można ściącinąć wąż z dolotu ale przy takim ryku silnika mało kto odważy się zbliżyć ;d
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-19, 16:32 85
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
KwusheR 2013-04-19, 16:34 3
Czy tylko ja widzę głowę ułożoną z dymu?
Zgłoś
icac 2013-04-19, 16:37 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-19, 16:38
Panowie- Jeżeli wasz diesel zacznie palić swoje smarowidło to jedynym ratunkiem dla niego jest zamknięcie dopływu powietrza co przy turbodieslu może być trudne.

Filmik fajny, ale nudny- Lepsze są Dieslowskie silniki forda wchodzące powyżej 10 tysięcy obrotów podczas runaway'a
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-19, 16:38
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-19, 17:03 3
Wszystko fajnie pięknie. W TEORII.

W praktyce już widzę to jak podchodzicie do buchającego dymem silnika z którego możecie dostać tłokiem w ryj i szukacie gumowej rury doprowadzającej powietrze a następnie wciskacie w nią ze stoickim spokojem swoje osrane gacie.

Panowie wszystko dzieje się w czasie sekund. Zanim ściągniecie gacie swoje lub dziewczyny to już jest po silniku.

Dżamal Z całym szacunkiem ale nie pisz już takich wypracowań bo raczej nikomu nie będzie się chciało tego czytać.

Ja generalnie uważam że każdy tutaj piszący w tym ja ma racje. Efekt? Taki jak na filmiku.

Jak widać gość boi się podejść do rozbieganej osobówki. Tak więc widzę naszych dzielnych sadoli jak gmerają przy cieżarowym.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-19, 17:12 7
enjoypoznan napisał/a:

Dżamal Z całym szacunkiem ale nie pisz już takich wypracowań bo raczej nikomu nie będzie się chciało tego czytać.

Ja generalnie uważam że każdy tutaj piszący w tym ja ma racje. Efekt? Taki jak na filmiku.

No niestety, ludzie nie mają racji a wystarczy to co napisałem przeczytać pobieżnie, by wiedzieć co i jak, ale rozumiem, wtórny analfabetyzm i skretynienie społeczeństwa sprawia że nawet taki niedługi tekst trudno przeczytać.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-19, 17:14
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-19, 17:28 9
enjoypoznan napisał/a:

Mi na przykład czytanie nie sprawia trudności Więc jeśli mogę w ten sposób powiększyć swoją wiedzę to robię to. Przynajmniej, w takiej sytuacji nie obesram się jak Ty i nie zacznę płakać, że silniczek do wymiany. A postaram się jeszcze coś zrobić, bo akurat może kilka rzeczy mi się przypomni z takiego posta
Zgłoś
marzyn 2013-04-19, 17:41 1
Ku*wa trzeba dbac o turbosprezarke, a nie p🤬dowac na zimnym silnku i wylaczac nagrzany silnik odrazu jak sie zatrzymamy
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem