Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
W ciężarówce nastąpił wyciek oleju silnikowego z turbosprężarki do kolektora dolotowego skutkując ciągłym samozapłonem, nawet po przekręceniu kluczyka. Silnik działał dotąd aż przepalił prawie cały olej silnikowy i się zatarł. Całkiem ciekawy efekt. W waszych samochodach z silnikiem diesla też się to może stać, więc nie zaniedbujcie swoich aut.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Realbartu 2013-04-19, 17:42
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
azerbejdzanification 2013-04-19, 17:45
A koło zamachowe jak jest rozbujane do ponad 7 000 rpm? Swoje waży, jak jebnie to jebnie...
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-19, 17:50
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
piratv90 2013-04-19, 17:58 5
Zgłoś
las84500 2013-04-19, 18:03 4
Taka tam alternatywa dla zatarcia. Jak silnik rozbiega się na oleju cieknącym z turbosprężarki to może to dla niego skończyć się również tak:

Zgłoś
konto usunięte 2013-04-19, 18:06 1
~A.J.K.S

I gitara. W razie czego miej zawsze przy sobie zapasowe gacie do zapchania dolotu. Bo te używane mogą nie zawsze nadawać się do tego celu.
Masz rację komentarze na sadolu uczą.

Na koniec powiem ci tyle. Ze w wielu tematach gówno się znasz a pyskujesz na lewo i prawo. Ale może jak podrośniesz to zrozumiesz że jak w jakimś temacie się nie znasz to siedzisz cicho.

las84500

Właśnie o to mi chodziło. Że czasami nie warto zgrywać bohatera bo jak ktoś dostanie rozpędzonymi gratami z silnika w mordę to może się zle skończyć.

Ale spoko. gacie rulezz.
Zgłoś
Maror 2013-04-19, 18:06 1
Ogólnie poziom polskich mechaników jest strasznie niski :/ Mimo może małego doświadczenie sam wszystko robię przy samochodzie a mam Samuraia. Raz jak dałem go do "warsztatu" na wymianę resorów to mi uszkodzili światła - postojowe i mijana. Od tego czasu unikam wszelkiej maści "mechaników".
Zgłoś
genghiskhan 2013-04-19, 18:07 1
Zgłoś
4x4offroad 2013-04-19, 18:07 2
Zgłoś
abdul 2013-04-19, 18:11
bierze olej
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-19, 18:12 1
abdul napisał/a:

bierze olej

I myślę że tym akcentem zakończymy debatę.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-19, 18:15
Zgłoś
genghiskhan 2013-04-19, 18:16
azerbejdzanification napisał/a:

A koło zamachowe jak jest rozbujane do ponad 7 000 rpm? Swoje waży, jak jebnie to jebnie...

7krpm w dieslu?

Zgłoś
konto usunięte 2013-04-19, 18:23
genghiskhan napisał/a:

7krpm w dieslu?

A dlaczego nie? Skoro nic nie ogranicza dopływu paliwa? W tym przypadku oleju silnikowego.

generalnie tak jak było mówione. Gacie to podstawa.
Zgłoś
genghiskhan 2013-04-19, 19:08 1
enjoypoznan napisał/a:

A dlaczego nie? Skoro nic nie ogranicza dopływu paliwa? W tym przypadku oleju silnikowego.

generalnie tak jak było mówione. Gacie to podstawa.

oto jak wygląda twój diesel przy 7000rpm:

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem