Sprostowanie na końcu zabrzmiało niemal grzecznościowo

czy to jest nasza klasa? k🤬a kto ma tam konto w tych czasach...

brawo - dać piwo za j🤬e anonimowe konto. Odważnie odważnie.

Spójrzmy na to z innej strony. Co musiały jej zrobić te sadole, że jej tak p🤬lnęło na beret i takie konto założyła po 30-stu latach?

@up dostała po jedynce z ich przedmiotów, bo była tępą k🤬ą, która nie ma pojęcia czym jest nauka.
No k🤬a wymieniła OŚMIU nauczycieli, którzy ją gnębili. To nie jest "uwzięcie się" na jednego ucznia. To po prostu piłowanie kretynki, która sobie na to zasłużyła. Jak można być tępym z ośmiu przedmiotów, o k🤬a...
No k🤬a wymieniła OŚMIU nauczycieli, którzy ją gnębili. To nie jest "uwzięcie się" na jednego ucznia. To po prostu piłowanie kretynki, która sobie na to zasłużyła. Jak można być tępym z ośmiu przedmiotów, o k🤬a...
Przestań się mazac dziewczyno !!!!!!!!!!!! Nie pomyślałaś że może jesteś ruda i tak już musi byc ?

skoro po 30 latach co czemu nie napisała odważnie kim jest. zero jajec
o k🤬a... papieros mi wpadł do kieliszka....
Jeśli one Cie nie zagryzą, to ja Cie zastrzelę!

podpis użytkownika
Nie pije, nie pale, nie przeklinam.o k🤬a... papieros mi wpadł do kieliszka....
Jeśli one Cie nie zagryzą, to ja Cie zastrzelę!
Chodził, skończył 10 lat temu. Jedno nazwisko znam - miły starszy pan od PO, mocno oderwany od ziemi, niezły kawalarz. Jak w każdej szkole nauczyciele byli lepsi i gorsi, ale żeby 30 lat po skończeniu (a może nie) szkoły pisać, że się chodzi szczać na czyjś grób to trzeba mieć nieźle naj🤬e w bani - pewnie kobiecinę naraz dorwała nerwica, menopauza i wścieklizna i teraz p🤬li głupoty.

606 - mogła mieć 8 idiotów, ja miałam w LO 5 nauczycieli od ang w tym 4 ukrainki, które po Polsku tak zajebiście gadały że jak im się powiedziało "trzy bobry" to odpowiadały "dzień dobry". Miałam 3 nauczycieli od matmy, z czego jedna szmata wstawiała laske jak się do niej na korki nie chodziło a dyrekcja doskonale o tym wiedziała, bo dyrektorki córka też chodziła się dokształcać. Miałam 2 biologów bo jednemu się umarło (gościu był zajebisty, czytał sadola i miał poczucie humoru Housea) a jak przejęła nas baba to robiliśmy chyba materiał z podstawówki, jak robiliśmy genetykę to nie wiedziała ile chromosomów ma człowiek (plus jest taki, że 1,5 roku nic nie robiłam na biol i miałam 5, minus taki że stchórzyłam przed rozszerzeniem na maturze i robię to w przyszłym roku pewnie, tak hobbistycznie).
Na ktoś linka do tego?
'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
podpis użytkownika
Denied by the blind church.'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
dokladnie ,prosimy o ukazanie cycuszków (zboczony sadol)
podpis użytkownika
ale jaja
Smolski ten od WOSu ? w 13nastce z nim miałem zajęcia... a Nalichowska to fakt...
podpis użytkownika
Tak, za każdy koment o GMO dostaję od Monsanto dwie minuty nagrania z Pitbullem.