👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
TB303 napisał/a:
Skończ z tymi gimbo-fantazjami tylko działaj, bo przez długi nie por🤬asz.
Ale ostatecznie muszę przyznać Ci rację- nie jestem pozbawiony fantazji i cieszę się, że to dostrzegasz. Fantazja, inteligencja, pomysłowość... dla Ciebie świat całkiem obcy.

de_sade napisał/a:
Ale ostatecznie muszę przyznać Ci rację- nie jestem pozbawiony fantazji i cieszę się, że to dostrzegasz. Fantazja, inteligencja, pomysłowość... dla Ciebie świat całkiem obcy.
Nie wiem co próbujesz zdziałać, ale to nie działa, a ja najwidoczniej trafiłem w punkt, bo zabolało

PS Zluzuj zwieracze, bo to sadistic, a nie smutniludzie.pl
TB303 napisał/a:
PS Zluzuj zwieracze, bo to sadistic, a nie smutniludzie.pl
To co tu jeszcze robisz, skoro to wiesz???

Jestę ekspertę i już tłumaczę
Koleś czuje ciśnienie akustyczne, także muzykę czuje. A śliczna córeczka tylko tekst piosenki mu podrzuca.
Bach tak tworzył muzykę
Koleś czuje ciśnienie akustyczne, także muzykę czuje. A śliczna córeczka tylko tekst piosenki mu podrzuca.
Bach tak tworzył muzykę
Obrazek fajny ale tych weteranów to ja nie trawie.
Gdzie nie wyjdzie na miasto to albo cały strój albo czapeczka i szpanuje. Co najgorsze cały naród im przyklaskuje i dziękuje w każdym możliwym miesjcu za służbę.
Dziękować za zabijanie innych. Hameryka to stan umysłu. 300 milionowy kraj i nie potrafili zaprowadzić spokoju na bliskim wschodzie
Gdzie nie wyjdzie na miasto to albo cały strój albo czapeczka i szpanuje. Co najgorsze cały naród im przyklaskuje i dziękuje w każdym możliwym miesjcu za służbę.
Dziękować za zabijanie innych. Hameryka to stan umysłu. 300 milionowy kraj i nie potrafili zaprowadzić spokoju na bliskim wschodzie

wy tak o tym ojcu a moze on ją po prostu r🤬a bo wyrwał małolate na hajs?

Wie ktoś może i podzieli się wiedzą dlaczego przy przeglądaniu portalu większość filmików mogę normalnie obejrzeć, a niektóre mimo że się normalnie ładują i odtwarzają to obraz jest czarny? tylko dźwięk jest. Irytuje to ponieważ zazwyczaj są to posty z duża ilością piw jak powyżej ;/
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie