TB303 napisał/a:
Jak twoja egzystencja.
Gdyby to była brzydka koza to nawet byś tam nie spojrzał wiec cicho siedz kazdy ma swoje zdanie

grzecho464 napisał/a:
Gdyby to była brzydka koza to nawet byś tam nie spojrzał wiec cicho siedz kazdy ma swoje zdanie
Nie, bo mam prawo do wyrażania swojego zdania, na temat c🤬jowych zdań.
mesjasz19 napisał/a:
Obrazek fajny ale tych weteranów to ja nie trawie.
Gdzie nie wyjdzie na miasto to albo cały strój albo czapeczka i szpanuje. Co najgorsze cały naród im przyklaskuje i dziękuje w każdym możliwym miesjcu za służbę.
Dziękować za zabijanie innych. Hameryka to stan umysłu. 300 milionowy kraj i nie potrafili zaprowadzić spokoju na bliskim wschodzie
Ty k🤬o! Może to dzięki tym ludziom możesz siedzieć w spokoju cały dzień przed komputerem i obrażać innych, a nie być zmuszanym do ganiania po mieście ze stosem granatów na biodrach! Lecz się na nogi, bo na głowę już za późno!
wy k🤬a debile
typiara spiewa nute
zrzut do starego typa a wy robicie mix cora z ojcem - j🤬a cebulandia
typiara spiewa nute
zrzut do starego typa a wy robicie mix cora z ojcem - j🤬a cebulandia
Piosenka to Three Days Grace - Just Like You. Polecam zespół, sam bylem na koncercie w Gdańsku

oczywiście za samą akcje szacuneczek, ale mam nadzieję że to wstęp do kolejnego odcinka w głównie jej wykonaniu, fajny zdrowy chickens jest

Ktoś wie co to za piosenka?
edit : juz wiem ; Three Days Grace - Just Like You
edit : juz wiem ; Three Days Grace - Just Like You
k🤬a, jeszcze są prawdziwi ludzie na tym świecie.
podpis użytkownika
"...i nawet kiedy umrę, będę mieć zamontowane dwa subwoofery w trumnie." ~Słoń, Bajters