👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

No dobra wszystko ładnie ale czemu taki tytuł a dwa różne obrazki ?
Wczoraj na showup tiwi dwie głupie 13stki rozebrały się na kamerce i lizały sobie muszelki. Zgadnijcie ile było komentarzy "to jeszcze dzieci, nieświadome tego co robią, zawołajcie moderatora i zablokujcie!" a ile "Teraz wyliż jej kakaowe oczko i wsadź paluszka". Pedofilia to mit bo wszyscy w takim momencie stajemy przed dylematem "co robić jeżeli jest już trawa a sędzia jeszcze nie pozwala grać w piłkę"...

bloodwar napisał/a:
Wczoraj na showup tiwi dwie głupie 13stki rozebrały się na kamerce i lizały sobie muszelki...
A ja tego nie widziałem

bloodwar napisał/a:
Wczoraj na showup tiwi dwie głupie 13stki rozebrały się na kamerce i lizały sobie muszelki. Zgadnijcie ile było komentarzy "to jeszcze dzieci, nieświadome tego co robią, zawołajcie moderatora i zablokujcie!" a ile "Teraz wyliż jej kakaowe oczko i wsadź paluszka". Pedofilia to mit bo wszyscy w takim momencie stajemy przed dylematem "co robić jeżeli jest już trawa a sędzia jeszcze nie pozwala grać w piłkę"...
R🤬anie 13-to latki to nie jest pedofilia !!! Niektórzy ludzie i nawet dziennikarze nadużywają tego określenia !!!
PS.
Podaj nick tych małolatek, może sobie dzisiaj pooglądam

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie