Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
małpa-bez-banana 2025-03-04, 23:43 3
Quassar napisał/a:

Ogólnie patrząc po tych filmikach to k🤬a unikać wszelakich aut buso / towaro podobnych.
Ogólnie z tego co wiem to znajomy mówił że cały czas siedzi w domu i tylko babcia chodzi na zakupy z siostrą... no przej🤬e tam mają.
Nikt spełna rozumu nie będzie walczyć i ginąć za oligarchów i ich gówniaków co nocami sie rozwalają po klubach dla vipów.

W stolicy widziałem jak dwóch gówniarzy w wieku poborowym na moje oko z 20 lat, woziło się Brabusem Rocket 900 - samochód warty na rynku wtórnym milion ojro, rejestracja oczywiście ukraińska
Zgłoś
Payan 2025-03-04, 23:44 4
Co za k🤬a c🤬jnia. Nas też to MOŻE czekać.
Zgłoś
mocnymarcin5 2025-03-05, 0:06 14
Żydowski prezydent będzie się bił do ostatniego białego Ukraińca.

podpis użytkownika

Lewactwo to faszyści
Zgłoś
Ferra 2025-03-05, 0:18 8
OdrobinaSadyzmyNaCodzień napisał/a:

(…)
i rozstrzelają go bez sądu.
Tu nie jest potrzebna piwnica tylko otwarty bunt naszego Narodu,
Brawo!

To oni mnie mają na siłę w przypadku wojny zabierać jako mięso armatnie a sami będą z tyłu do mnie karabinem mierzyć.
Swój do swego.
To c🤬j im w dupę.

Co za k🤬y patriotyczne Polak Polakowi w plecy. Mendy zasrane.

Wystawię się na ich strzała i tak wyjdzie na moje.
Wyjebongo, mogę leżeć w piachu, bawcie się beze mnie w imię gównianej ideologii własnego państwa.
Zgłoś
miodziot 2025-03-05, 0:24 3
Cezzar napisał/a:

Dla niepoznaki jeżdżą autem na Polskich rejestracjach...
W ogóle taka łapanka do wojska jest legalna?

Pewnie dostali go z jakiejś zbiórki w PL, albo ze "zrywu serca" w PL po wybuchu wojny
Zgłoś
chada 2025-03-05, 0:32 7
Cezzar napisał/a:

Widziałem szeregi postów że według ukraińskiego prawa takie łapanki nie są legalne, na pewno nie w taki sposób jak są przeprowadzane ale jak wiadomo jest wojna to nikogo prawo nie obchodzi a szczególnie żydowskiego prezydenta.
Zgłoś
O................ń 2025-03-05, 0:36 8
miodziot napisał/a:

Pewnie dostali go z jakiejś zbiórki w PL, albo ze "zrywu serca" w PL po wybuchu wojny

Albo padł rozkaz "z góry" od sk🤬ysynów z POPiSo-h🤬jownio-lewicy podobnie jak było z nakazem oddania przez gminy upadlinie karetek, wozów strażackich, cywilnych samochodów dostępnych później masowo na ichniejszym OLX-sie.
Bardzo mi się podoba akcja Ukraińców gdy palą te samochody. Jest tylko mały niedosyt, że palą się puste.
Bo czy to się komuś podoba czy nie, obecnie największym wrogiem tych zwykłych, biednych Ukraińców (czerni) jest ich własne państwo z aparatem terroru administracyjno wojskowego
Czy Ukraińcy też tak myślą? Raczej nie. To jest inna cywilizacja.
Od dziecka są uczeni że ich wzór do naśladowania i bohater narodowy Bohdan Chmielnicki, zrobił wiele bardzo dobrych rzeczy. Jedną z nich była sprzedaż dzieci i żon swoich 60 tys. Kozaków chanowi tatarskiemu , aby pozyskać ich armię przeciw Rzeczpospolitej. I oni się tego uczą w szkołach i jest to dla nich oczywiste i normalne! A Ukrainiec z którym o tym rozmawiałem nie mógł zrozumieć o co mi chodzi i że uważam takie postępowanie za coś złego, skoro dla nich to coś normalnego jak n.p. aborcja
Zgłoś
Rudziatek 2025-03-05, 0:37 2
małpa-bez-banana napisał/a:

W stolicy widziałem jak dwóch gówniarzy w wieku poborowym na moje oko z 20 lat, woziło się Brabusem Rocket 900 - samochód warty na rynku wtórnym milion ojro, rejestracja oczywiście ukraińska

Oni mają pobór od 25 roku zycia, a nawet chyba nadal od 27, a od 25 nie można opuszczać kraju. Przynajmniej to są oficjalne przepisy jak dobrze pamietam.
Zgłoś
zasranka 2025-03-05, 0:40
@Will70: Legalna 😃 bo jakiś pejs albo frajer w garniaku wymyślił, że jesteś mięsem na przemiał.

Z resztą zgoda.
Zgłoś
Pawehan 2025-03-05, 0:53 4
Jeśli tak was będą łapać to podziękujcie Ameryce Trumpowi i P I S . To jedna prorosyjska banda
Zgłoś
eremce 2025-03-05, 1:03 5
panar3 napisał/a:

Eksterminacja narodu i nic więcej. Najgorsze jest to, że wszyscy "miłośnicy banderyzmu" i cała reszta jewrejstwa siedzi sobie na zachodzie, doi innych baranów udając pokrzywdzonych, a Słowianie i cała reszta Bogu ducha winnych Rusinów (bo nie ma takiego narodu jak Ukraińcy) jest łapana, wysyłana na front i eksterminowana... Co za c🤬jnia.

Uwielbiam takie p🤬lenie, że nie ma narodu jak Ukraincy. A skąd wiesz, może wlasnie się narodzili? Mądrość nie wynika z powielania treści zasłyszanych w internecie
Zgłoś
Rangraf 2025-03-05, 1:23 1
A co z psem?
Zgłoś
Will70 2025-03-05, 1:26 4
Rangraf napisał/a:

A co z psem?

Przestań. Za młody na wojsko.
Zgłoś
Alonso 2025-03-05, 1:33 1
W Polsce mogliby tak wyłapywać.
Zgłoś