W ogóle taka łapanka do wojska jest legalna?
Dla niepoznaki jeżdżą autem na Polskich rejestracjach...
Jest legalna. Jak dostajesz wezwanie i się nie stawiasz to zaczyna dzialać taki system. Po to masz przydział i kategorię. Śmiesznie jest właśnie do takiego momentu.
Ale uspokajam. Biorą tylko tych, którzy nie mają znajomości, albo się nie wykupili, albo wieśniaków bez przyszłości. Takich zjebów spod sklepu po prostu. A jak masz plecy albo kasę, to jesteś spokojny.
Ogólnie z tego co wiem to znajomy mówił że cały czas siedzi w domu i tylko babcia chodzi na zakupy z siostrą... no przej🤬e tam mają.
Nikt spełna rozumu nie będzie walczyć i ginąć za oligarchów i ich gówniaków co nocami sie rozwalają po klubach dla vipów.

Ogólnie patrząc po tych filmikach to k🤬a unikać wszelakich aut buso / towaro podobnych.
Ogólnie z tego co wiem to znajomy mówił że cały czas siedzi w domu i tylko babcia chodzi na zakupy z siostrą... no przej🤬e tam mają.
Nikt spełna rozumu nie będzie walczyć i ginąć za oligarchów i ich gówniaków co nocami sie rozwalają po klubach dla vipów.
I niby w Polsce też taką jazdę będą robić ludziom?
Potrzebna będzie dobrze ukryta piwnica z internetem..
Co najwyżej go do pierdla zapakują.
Dla niepoznaki jeżdżą autem na Polskich rejestracjach...
Kurna, ale masz wzrok 👍
Kurna, ale masz wzrok 👍
nie tylko wzrok mam taki zajebisty

podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
udało się cało i zdrowo dostać do ruskiej niewoli gdzie będą dobrze traktowani.
Tu chyba nie wiesz co piszesz. Kacapska niewola i dobre traktowanie. Może jeszcze do burdelu będą ich wozić?

Przecież nikt go nie zmusi do pójścia na front.
Co najwyżej go do pierdla zapakują.
Ty chyba internetów nie oglądasz.
Skatują kolesia, (a jak zabiją to na podroby), nieprzytomnego wywiozą na pierwszą linię, z drona zrzucą mu karabin, a jak się będzie cofał to tam już czeka Azow - "wojsko motywacyjne" jak o sobie mówią - i rozstrzelają go bez sądu.
I niby w Polsce też taką jazdę będą robić ludziom?
Potrzebna będzie dobrze ukryta piwnica z internetem..
Tu nie jest potrzebna piwnica tylko otwarty bunt naszego Narodu, którego chcą różne żydy, folksdojcze, banderowce i dzikie-antypolskie ruskie skazać na zagładę.
Ni c🤬ja, ja się nie wybieram ginąć za niemiecko-banderowska agenturę.
Ja chętnie poczekam, aż Ruskie przejdą przez linię Buga i będziemy się nap🤬lać jak trzeba,, jednak nie wybieram się do banderlandu aby ruskich prowokować.
Bo tu o to chodzi, aby nas wybić i wtedy ukry z niemcami robią rozbiór Polski - ukry w ramach odszkodowania za utracony Dombas i resztę. Niemcy - bo dotąd nie mają konstytucji która określa ich granice.
Edit:
Zachęcam wszystkich aby zawsze pamiętali, że prezydent Rosji Putin zasłużył na Pokojową Nagrodę Nobla za rok 2022.
Co prawda nie zdenazyfikował Ukrainy w 3 dni, ale w 24 godziny ZLIKWIDOWAŁ PANDEMIĘ COVID-19 na całym świecie!
Brawo!