Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
smc 2025-03-04, 22:11 10
Bez T4 nie ma kariery
Zgłoś
Cezzar 2025-03-04, 22:16 33
Dla niepoznaki jeżdżą autem na Polskich rejestracjach...
W ogóle taka łapanka do wojska jest legalna?
Zgłoś
Will70 2025-03-04, 22:23 47
Cezzar napisał/a:

Jest legalna. Jak dostajesz wezwanie i się nie stawiasz to zaczyna dzialać taki system. Po to masz przydział i kategorię. Śmiesznie jest właśnie do takiego momentu.
Ale uspokajam. Biorą tylko tych, którzy nie mają znajomości, albo się nie wykupili, albo wieśniaków bez przyszłości. Takich zjebów spod sklepu po prostu. A jak masz plecy albo kasę, to jesteś spokojny.
Zgłoś
Quassar 2025-03-04, 22:25 74
Ogólnie patrząc po tych filmikach to k🤬a unikać wszelakich aut buso / towaro podobnych.
Ogólnie z tego co wiem to znajomy mówił że cały czas siedzi w domu i tylko babcia chodzi na zakupy z siostrą... no przej🤬e tam mają.
Nikt spełna rozumu nie będzie walczyć i ginąć za oligarchów i ich gówniaków co nocami sie rozwalają po klubach dla vipów.
Zgłoś
panar3 2025-03-04, 22:33 47
Eksterminacja narodu i nic więcej. Najgorsze jest to, że wszyscy "miłośnicy banderyzmu" i cała reszta jewrejstwa siedzi sobie na zachodzie, doi innych baranów udając pokrzywdzonych, a Słowianie i cała reszta Bogu ducha winnych Rusinów (bo nie ma takiego narodu jak Ukraińcy) jest łapana, wysyłana na front i eksterminowana... Co za c🤬jnia.
Zgłoś
Cezzar 2025-03-04, 22:36 14
Quassar napisał/a:

Ogólnie patrząc po tych filmikach to k🤬a unikać wszelakich aut buso / towaro podobnych.
Ogólnie z tego co wiem to znajomy mówił że cały czas siedzi w domu i tylko babcia chodzi na zakupy z siostrą... no przej🤬e tam mają.
Nikt spełna rozumu nie będzie walczyć i ginąć za oligarchów i ich gówniaków co nocami sie rozwalają po klubach dla vipów.

I niby w Polsce też taką jazdę będą robić ludziom?
Potrzebna będzie dobrze ukryta piwnica z internetem..
Zgłoś
optymista666 2025-03-04, 22:53 9
Przecież nikt go nie zmusi do pójścia na front.

Co najwyżej go do pierdla zapakują.
Zgłoś
JoSeed 2025-03-04, 23:03 2
Cezzar napisał/a:

Kurna, ale masz wzrok 👍
Zgłoś
Cezzar 2025-03-04, 23:09 5
JoSeed napisał/a:

Kurna, ale masz wzrok 👍

nie tylko wzrok mam taki zajebisty
Zgłoś
OpenStreetMaps 2025-03-04, 23:09 10
Cholerni faszystowscy gestapowcy. Oby tam wszystkim na siłę złapanym jak najszybciej udało się cało i zdrowo dostać do ruskiej niewoli gdzie będą dobrze traktowani. Do diabła z banderowcami!

podpis użytkownika

Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały

Kanał na Y.T "Km2bp"
Zgłoś
Noboody 2025-03-04, 23:25 18
OpenStreetMaps napisał/a:

udało się cało i zdrowo dostać do ruskiej niewoli gdzie będą dobrze traktowani.

Tu chyba nie wiesz co piszesz. Kacapska niewola i dobre traktowanie. Może jeszcze do burdelu będą ich wozić?
Zgłoś
ColtWalker 2025-03-04, 23:36 16
Ukrainiec opowiadał mi, że właśnie jeżdżą VW T4 i T5 i robią łapanki po wsiach. Opowiadał też historię swojego kolegi, którego wciągnęli do auta vwt5 i zabrali ze sobą do jakichś pomieszczeń i dali mu ultimatum, że podpisuje dokument i wraca na dwa tygodnie do domu, a potem na szkolenie, albo podpiszą za niego i jedzie od razu. Skończyło się tak, że podpisali za niego i do domu nie wrócił. Jeden z generałów ukraińskich wypowiadał się, że tacy żołnierze są bezwartościowi, siedzą w okopach i nie chcą nawet głowy wychylić nie mówiąc już o strzelaniu.
Zgłoś
O................ń 2025-03-04, 23:38 29
optymista666 napisał/a:

Przecież nikt go nie zmusi do pójścia na front.
Co najwyżej go do pierdla zapakują.

Ty chyba internetów nie oglądasz.
Skatują kolesia, (a jak zabiją to na podroby), nieprzytomnego wywiozą na pierwszą linię, z drona zrzucą mu karabin, a jak się będzie cofał to tam już czeka Azow - "wojsko motywacyjne" jak o sobie mówią - i rozstrzelają go bez sądu.

Cezzar napisał/a:

I niby w Polsce też taką jazdę będą robić ludziom?
Potrzebna będzie dobrze ukryta piwnica z internetem..

Tu nie jest potrzebna piwnica tylko otwarty bunt naszego Narodu, którego chcą różne żydy, folksdojcze, banderowce i dzikie-antypolskie ruskie skazać na zagładę.
Ni c🤬ja, ja się nie wybieram ginąć za niemiecko-banderowska agenturę.
Ja chętnie poczekam, aż Ruskie przejdą przez linię Buga i będziemy się nap🤬lać jak trzeba,, jednak nie wybieram się do banderlandu aby ruskich prowokować.
Bo tu o to chodzi, aby nas wybić i wtedy ukry z niemcami robią rozbiór Polski - ukry w ramach odszkodowania za utracony Dombas i resztę. Niemcy - bo dotąd nie mają konstytucji która określa ich granice.

Edit:
Zachęcam wszystkich aby zawsze pamiętali, że prezydent Rosji Putin zasłużył na Pokojową Nagrodę Nobla za rok 2022.
Co prawda nie zdenazyfikował Ukrainy w 3 dni, ale w 24 godziny ZLIKWIDOWAŁ PANDEMIĘ COVID-19 na całym świecie!
Brawo!
Zgłoś
Arashi91 2025-03-04, 23:42 16
Taki rekrut nie ma żadnej wartości bojowej. Te poj🤬e łapanki z rozkazu oligarchów i Żuleńskiego kończą się zwykle dla takich ludzi samobójem, albo bezczynnie czekają aż ich wróg rozwali. Nawet wśród zmotywowanych ochotników i żołnierzy z doświadczeniem zwykle jest tak, że w trakcie kontaktu z wrogiem ok 20-25% oddziału nie walczy, a ukrywa się, albo symuluje walkę. Oddział z takich "rekrutów" to będzie w 99% od razu się poddawał, albo ginął w beznadziei i bezczynności.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie